parallax background

Venera u Ribama – partnerski odnosi i ljubavne zavrzlame

tofu kajgana
Tofu kajgana – savršeni veganski proteinski doručak
siječanj 16, 2020
prirodni antibiotici
10 prirodnih antibiotika koje mora imati svaka kućna ljekarna
siječanj 19, 2020

 

koliko dugo možemo lutati i tražiti ljubavni ideal? koliko daleko i duboko možemo otići u svijet fantazije? jesmo li ikada bili usamljeniji? kako se samo gorko slatko možemo lagati i obmanjivati u ova tri tjedna.

naravno, vidjet ćemo samo ono što želimo – bez greške. postajemo perfektni slikari, kipari, kompozitori, dizajneri, kako god. ovih dana ništa nije lakše od ulaska u grijeh i zabranjeno, jer samo to može donijeti toliko potrebno uzbuđenje, a zapravo ljubavnu zakrpu. sve što je na dohvat ruke, jednostavno i praktično to nas ne zanima. dooosadno. samo neka je što nedostižnije, kompliciranije i tajanstvenije, samo da zavođenje traje što duže, samo da se odmah ne otkriju sve karte. neka čarolija traje što duže, jer ona održava hormon sreće na potrebnom nivou. vidite kako ćete si začiniti (ljubavni) život, budite slobodni, zaigrani i kreativni. ovdje granice i pravila ne postoje!

svatko je na svom oblaku, u nekom svom balonu, u nekom drugom svijetu, drugoj dimenziji, hiperosjetljivi, izolirani od naporne svakodnevnice, opijeni slikama i zvukovima koje smo savršeno oslikali i komponirali. sve je perfektno. božansko. nestvarno. uživajte u svojim filmovima, prepustite se, a ja ću vam samo reći da se svijetla pale 8. veljače.

@indg0

možemo ovdje pisati i o ljubomori, razočaranjima, prevarama, izdajama, raaznim paletama slabosti, dvostrukim i trostrukim vezama, opasnim i rubnim situacijama, totalnoj konfuznosti, vrlo prljavim igricama (za krevet je ovo idealno), ludilu, šizofreniji, neimanju karaktera i identiteta, ali sve ovisi o kontekstima, nijansama….

ne znam treba li naglašavati da u ovom razdoblju nije pametno započinjati ništa ozbiljno. u ljubavnim smislu, naravno. ovo je kraj ciklusa, a ne početak.

uz nedefiniranu i pogubljenu veneru u ribama koja traži svoga partnera-boga, a zapravo bezuslovnu ljubav, tu je i mars koji će u kvadrat s neptunom. da stvar bude zamršenija, 27.1. odigrava se egzaktan kvadrat venere i neptuna s marsom. eto avantura, strasti, svađa, pravih zavrzlama i sapunica, uzbuđenja, ekstaza, ludog sexa, ali i dobre prilike da se raščiste mnoge zavrzlame, no to je rezervirano za one u petoj dimenziji. bit će vrlo vrlo vrlo zanimljivo.

zaista nema inspirativnijih pozicija, no nimalo zgodne za svakodnevni, realan život. izvrsno za kreativno stvaranje. sve umjetničke duše poletjet će u zonosu gdje neće znati koji je dan, gdje su, što su. jedna hipnotička, trans energija je u zraku. naravno da su ovakvi aspekti vrlo inspirativni i da se o njima može pisati do preksutra i iz raznih perspektiva.

čuvajte se svega što vas truje; od toksičnih misli i odnosa/veza, uloga jadnika, patnika i žrtve do pretjeranog konzumiranja kave, slatkiša, tabletica, alkohola, droge, smeća od hrane i tako dalje.

 

Više čitajte u ASTRO KOLUMNI – URANOVO DIJETE.

 

Uranovo Dijete

– Mjesto gdje se obrađuju astrološke teme, piše o trenutnim zvjezdanim događanjima i dogovaraju analize natalnih karata (uranovo.dijete@gmail.com)

 

Izvor: Astrologija Uranovo Dijete 

 

Foto: Unsplash, Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.