parallax background

Zaokreni svijet u svome smjeru uz novu kolekciju Budi dobro T-shirta

djevica znak
Djevica – Svestrani perfekcionisti
kolovoz 23, 2019
veganski cheesecake
Zdravi cheesecake: recept za veganski cheesecake s orasima i bademima
kolovoz 23, 2019

 

Nova kolekcija Budi dobro T-shirta #perspective razigrano okreće perspektivu pogleda na život. 

Inspirirana željom autorice da potakne u ženama samosvijest o tome koliko vrijede, koliko su snažne, hrabre i lijepe te spoznaju da mogu učiniti baš sve ako su toga svjesne, ove majice su za razliku od klasičnih statement majica okrenute prema osobi koja ih nosi.

#perspective kolekcija omogućuje da istražimo tko smo doista, olakšava nam prihvaćanje samih sebe i potiče samoekspresiju. Uz ove majice odbaci očekivanja okoline i pruži si priliku da budeš predivno i jedinstveno svoja.

Možeš birati između 7 afirmacijskih natpisa: actually, I can; do it anyway; head up, gorgeus; stay weird; warrior keep going; you are loved i be.you.tiful; koji će te nesumnjivo podići u svakom trenutku, ali i probuditi znatiželju svakoga tko pogleda natpis koji stoji „naopako“ (ili ispravno, zavisi iz koje perspektive gledaš na život).

actually I can

Autorica, Indira Juratek, posebno ističe majicu be.you.tiful, jer kako kaže “Poigrala sam se s engleskim jezikom i time da se različito napisano isto čita (be.you.tiful/beautiful), jer mi je želja podsjetiti sve djevojke i žene da je najljepša ona ljepota kad si dozvolimo da budemo ono što jesmo (be.you) – jednostavno mi.”

budi dobro t-shirt

Majice se mogu nabaviti na web shopu Budi dobro. Uz ove fora majice gledaj stvari iz jedine prave perspektive, one vlastite.

stay weird

warrior keep going

do it anyway

head_up_gorgeus

 

Zahvaljujemo se predivnom GRIF baru na ustupljenom prostoru za fotografiranje.

Foto: Ivan Juratek

Comments are closed.