ZEN tarot – Darivanje

maja kefeček fermentirano
Donosimo 3 savršena recepta za fermentiranu hranu iz kuharice Maje Kefeček
veljača 13, 2020
ljubav
Ako želiš sresti svoju srodnu dušu, moraš prvo sresti svoju dušu
veljača 14, 2020
 

Kraljica vatre je toliko bogata da s lakoćom daje. Nema potrebe da radi inventure i revizije da bi vidjela što može dati. Ona svoja bogatstva daje bez limita, dočekuje svakoga širom otvorenih ruku i poziva podijeliti svoje bogatstvo.

Ova karta u čitanju znači da si i ti u mogućnosti darivati svoju ljubav, svoju radost i svoj smijeh. A u darivanju otkrivaš da si još puniji i bogatiji. Nema potreba ići nigdje ili činiti neki poseban trud. Shvaćaš da dok darivaš u senzualnosti možeš uživati bez posesivnosti i vezivanja, da možeš roditi dijete ili započeti novi projekt s jednakim osjećajem ispunjenosti.

Kada uđemo u četvrtu čakru - tamo gdje je srce - cijelo naše postojanje postaje ljubav. U trećoj čakri stvorilo se obilje ljubavi. Kroz ispunjenu i ostvarenu treću čakru skupilo se mnogo ljubavi i suosjećanja koje želiš podijeliti. To se događa dolaskom u srčanu čakru - u srce. Srce je točno u sredini tvojih sedam čakri, tri su ispod i tri su iznad. Sada si na sredini puta.


 

Trenutak je kada se čini da se sve oko tebe napokon poslaguje na svoje mjesto. Uživaj, uzemlji se u tome, i dopusti da te obilje unutar tebe i oko tebe preplavi.

 
 

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje - kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Foto: Unsplash, Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.