ZEN tarot – Obilje

mary may
Mary May na dvostrukom vinilu je nešto što ne želite propustiti
svibanj 12, 2020
maska za lice
Maska za lice od zelene gline
svibanj 13, 2020

 

Današnja karta, Kralj Duge, podsjeća nas na sveobuhvatnog čovjeka – onoga koji istovremeno može piti vino, plesati na plaži i pjevati na kiši, a uživati u dubokim spoznajama mudraca.

Sveobuhvatni čovjek prihvaća, pokazuje i poštuje žensku stranu u sebi. Sveobuhvatni čovjek je opušten i kod kuće sa svojom muškom stranom. U sveobuhvatnom čovjeku spajaju se elementi zemlje, vatre, vode i neba – i rađaju životnu mudrost.

Dio čovječanstva proklinje tijelo i materijalno nazivajući to mayom, iluzijom, nestvarnim poput sna. Oni zapravo niječu postojanje svijeta i velikim dijelom radi toga ostaju siromašni. Druga polovica čovječanstva prihvaća i divi se materijalnom svijetu, a zapostavlja unutrašnji svijet. I jedni i drugi žive samo polovično, a niti jedan čovjek koji je polovičan ne može biti zadovoljan.

Moraš biti cijela osoba – bogata u tijelu, bogata u znanosti, bogata u meditaciji, bogata u svjesnosti. Jedino cijela osoba je sveta osoba.

Ako si žena, Kralj Duge u tvoj život donosi potporu tvoje muške energije, zajedništvo sa srodnom dušom. Za muškarce ova karta donosi vrijeme sloma muškog stereotipa i dopuštanje cjelovitosti bića da zasjaji.

zen tarot

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.