ZEN tarot – Povjerenje

ti si opasna faca
Dobra knjiga: Ti si opasna faca – 27 slasnih, urnebesnih i inspirirajućih priča
rujan 15, 2021
pečene kruške
Imamo super recept za pečene kruške s đumbirom
rujan 16, 2021

 

Sada je vrijeme za puno povjerenje, bez rezerve ili tajnih skrivenih mreža. Ako možemo učiniti taj korak i skočiti u nepoznato, iako nas možda i sama ideja plaši, otkrit ćemo nepresušan izvor veselja.

Kada je naše povjerenje u život toliko da smo u stanju učiniti kvantni skok, nećemo više raditi silne planove niti elaborirati taj potez. Nećemo reći: “Ok, vjerujem da znam što sada učiniti, tako da ću spakirati svoje stvari i kofere i ponesti ih sa sobom.” Ne, jednostavno ćeš skočiti, bez pomisli na to što će se sljedeće dogoditi.

Nemoj protratiti svoj život na ono što će ti biti oduzeto. Vjeruj životu. Ako imaš povjerenje, samo onda možeš odbaciti svoje znanje, samo onda možeš svoj um staviti sa strane. A s povjerenjem nešto neizmjerno se otvara. Tada ovaj život nije više običan, tada život postaje pun Božanskog. Kada je srce nevino i zidovi nestanu postaješ premošćen beskrajem.

Tada nisi prevaren. Tada nema ničega što ti mogu oduzeti. Ono što ti mogu oduzeti nije vrijedno čuvanja, a ono što ti ne mogu oduzeti – zašto se bojati da će ti biti oduzeto kad nema šanse da se to dogodi? Svoje pravo bogatstvo ne možeš izgubiti.

Skok je ta stvar, a ono što se oslobađa kad slobodno letimo je uzbuđenje. Ova karta nam svraća pozornost , ali ono što nas zaista čeka s druge strane su mekane, podržavajuće, sočne, roze latice… c`mon!

zen tarot

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje – kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Indira Juratek

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.