parallax background

Zoe – nakit koji unosi magiju u svakodnevnicu

bor
Bor je simbol životne snage i besmrtnosti
prosinac 16, 2018
Magija dubokog disanja
prosinac 17, 2018
 

U kristalima se krije velika moć transformacije energije te od tuda dolazi njihova iscjeljujuća moć.

 

Stvarani kroz tisućljeća kristali sadrže energiju Zemlje i Svemira, koju koriste za iscjeljenje. Napajajući se energijom Sunca, Mjeseca i oceana, kristali su usko vezani sa svijetom oko nas, a tu snažnu konekciju možemo osjetiti vrlo brzo nakon kontakta s nekim od kristala.

Svaki kristal ima jedinstvenu vibraciju pa stoga sam odabir kristala s kojim ćeš raditi traži strpljenje. Nevezano tražiš li kristale radi njihove fizičke ljepote ili s namjerom da ti donesu mir i spokoj u život, kristali uvijek rade na povećanju one frekvencije na kojoj vibriraš.


 

 

Zoe healing nakit

Jedan od najjednostavnijih načina za rad s kristalima je taj da ih uvijek imamo na sebi. A upravo je jedan od najljepših načina da ih nosimo na sebi nakit.

Zoe nakit je izrađen s namjerom da donese magiju u tvoju svakodnevnicu. Pomaže ti iscijeliti tijelo, duh i um. Uz afirmacije koje dolaze uz svaku narukvicu Zoe ti pomaže ostvariti želje i namjere.

Svaka Zoe healing narukvica je ručno izrađena u Hrvatskoj od pomno odabranih pravih kristala u kombinaciji sa srebrom ili bakrom.


 

 

Gdje nabaviti svoju Zoe healing narukvicu?

Narukvice možeš nabaviti na web stranici Budidobro.com. Tamo ćeš pronaći čitav vodič kroz korištenje kristala.

Zoe healing narukvice dolaze u nekoliko serija (za harmoniju, zaštitu, meditaciju, ljubav, komunikaciju, spokoj, kreativnost, energiju itd.), a web shop možeš pretraživati i po vrsti kristala (SHOP BY GEMSTONE) kao i po iscjeljujućim moćima (SHOP BY HEALING POWERS), što je prilično cool.


 

Odabir baš one prave narukvice za tebe olakšan je pričom o svakoj narukvici. Tako se na stranici uz svaku narukvicu nalazi tekst o svakom kristalu od kojeg je pojedina narukvica načinjena, upute kako se taj kristal čisti i puni, upute kako postaviti namjeru u svoju narukvicu, afirmacije prigodne za svaku narukvicu i u konačnici detalji o proizvodu i održavanju narukvice.


 

Zoe nudi i nekoliko unisex narukvica (Balance, Ground Control) kao i narukvice prave muške energije (For Him i Journey).


 

Zoe kids

Zoe Kids kristalna narukvica napravljena je posebno za najmlađe. Kako bi i naši prinčevi i princeze osjetili blagodati kristala Zoe Kids narukvica je prilagođena njihovim malim rukama. Svaka Zoe Kids narukvica je zapravo unikatna. Sve su izrađene od raznobojnih ahata, ali raspored boja je uvijek jedinstven, baš kao što su i oni. Narukvica dolazi na elastinu pa je jednostavna za stavljanje i najmlađima.

Za naše male razigrane princeze tu je Zoe Kids Princess Play, dok je za one nježnije i smirenije Zoe Kids Princess Dream. Zoe Kids Princess dolazi s veselom kićenkom u raznim bojama.

Za naše male šumske prinčeve tu je Zoe Kids Prince Forest , dok je za one koji više vole nebesa Zoe Kids Prince Sky.


 

Vjerujemo da ćeš pronaći barem jednu narukvicu idealnu za sebe. Iz iskustva smo sigurni da ćeš se zaljubiti u suptilnu i nježnu energiju kojom te obavijaju. Kad počneš nositi Zoe narukvice nećeš ih htjeti skinuti nikada više.


 

Odjeća: L` MONO

Model: Indira Juratek

Foto: Ivan Juratek

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.