2019. ćemo planirati uz Ženski rokovnik

igra
Život je igra ili što možemo naučiti od djece
22. studenoga 2018.
Izašao je trailer za remake Kralja lavova i izgleda spektakularno
25. studenoga 2018.
 

Ženski rokovnik je rokovnik prilagođen potrebama moderne žene, koji svojim jedinstvenim sadržajem omogućava bolju organizaciju poslovnog i privatnog života žene koja ga koristi.


 

Rokovnik sa srcem koji će te osvojiti

Najprodavaniji planer u regiji, koji je davne 2008. godine kreiran isključivo za žene, protekle godine proslavio je prvih 10 godina postojanja. Razlog uspjehu ovog malog ženskog pomoćnika, sigurno se krije i u činjenici da svako novo izdanje podsjeća i inspirira žene na promjene i naglašava važnost brige o sebi. Nastavljajući taj niz, cilj i misija novog Ženskog rokovnika je: „Budi baš onakva kakva želiš biti“.

 

 

Kako bi potaknuo sve korisnice da se posvete sebi, duboko, iskreno, možda čak i bolno zagrebu ispod površine i promijene sve što je davno trebalo promijeniti, tim Ženskog rokovnika je u suradnji sa stručnjacima osmislio niz pitanja i jednostavnih uputa za svih 12 mjeseci. Poseban dodatak rokovniku je i knjižica nastala u suradnji s Intiminiom, tvrtkom posvećenoj ženama i ženskom zdravlju, u kojoj korisnice mogu pratiti osobni rast i razvoj.

 

 

Ženski rokovnik prepoznatljiv je po zanimljivim, i u svakodnevnom životu vrlo korisnim dodacima kao što su malo ogledalo, stranice za bojanje, gumice za olovku, kemijska olovka te niz rubrika koje olakšavaju svakodnevnu organizaciju. Ženski rokovnik u potpunosti je proizveden u Hrvatskoj i zaštićen je kao domaći brand koji je osim na hrvatskom tržištu dostupan u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

 

 

Muška i fitness verzija

Na nedavnoj promociji najveće iznenađenje izazvao je poznati trener i instruktor Mario Valentić, koji je predstavio posebno dizajniran i kreiran rokovnik za muškarce. Heroji novog doba, muškarci kojima je organizacija i privatnog i poslovnog života važna, zasigurno će se oduševiti naslovnicama s Batmanom ili Supermanom.

 

 

Ženski rokovnik osvaja na prvu i baš budi veselje za novim planovima, obvezama, to do listama, druženjima i svemu što želimo zabilježiti u njega. Rokovnik je dostupan putem web-shopa, a možete ga naći i na policama DM-a. Inačice Muški rokovnik, Inspire me i Fitness dostupni su u svim Polleo sport prodavaonicama. Za više o Ženskom rokovniku pogledajte Facebook ili Instagram stranicu.


 

Foto: Ženski rokovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.