21-dnevni online program: Svaki dan novi sadržaj, svaki dan nova prilika za rast

 

Marie Wasler i Nataša Rajčević osmislile su 21-dnevni reset online program. Svaki dan nudit će novi sadržaj i priliku za rast.

Program je zbilja bogat i ima za cilj pomoći ljudima u usvajanju dobrih navika – dobra prehrana i postavljanje te postizanje osobnih ciljeva.

Marie je yoga učiteljica i certificirani breathwork facilitator. Njeno spiritualno putovanje počelo je prije 3 godine i od tada je stalno u potrazi za novim saznanjima, a najviše ju zanimaju razne tehnike meditacije i disanja te sve što joj pomaže u osobnom rastu. Sve ono što je naučila kroz ovo putovanje želi sada dijeliti s drugima.

marie wasler

@mariewasler

Nataša je strastvena zaljubljenica u hranu i pripremu iste. Čvrsto vjeruje da ono što unosimo u sebe uvelike utječe na naše fizičko, ali i psihičko zdravlje i upravo se zbog toga svojim receptima trudi ljudima približiti hranu biljnog podrijetla te pokazati kako ona može biti itekako ukusna i zanimljiva.

nataša rajčević

@burbon_i_borovnice

21-dnevni online program: Svaki dan novi sadržaj, svaki dan nova prilika za rast

Program obuhvaća:

– mala škola biljne prehrane: Live radionice kuhanja, osnovno znanje o biljnoj prehrani, recepti za doručak, ručak, večeru i sve što je između.

– mala škola mindfulnessa: Live yoga satovi, satovi terapije disanjem (breathwork therapy) i kroz svakodnevne afirmacije i zadatke ćemo si izgraditi budućnost koju želimo za sebe.

Program kreće 4.1. 2021. i odvijat će se u privatnoj Facebook grupi.

Škole biljne prehrane

Naučite osnovno znanje o biljnoj prehrani i kuhati slasne i zdrave recepte uz live radionice i podršku Nataše i Marie.

Svakodnevne afirmacije i motivacijske vježbe

Svaki dan ćete dobiti jasniju sliku o onome što želite i ići korak po korak prema tom cilju.

Yoga satovi

U zdravom tijelu, zdrav duh. Dva puta tjedno vježbat ćete yogu.

Breath therapy

Pomoću pravilnog disanja možemo se dubinski opustiti i dobiti uvid u našu pravu istinu. Jednom tjedno ćete se uputiti na putovanje prema unutra.

Mjesto održavanja

Privatna Facebook grupa. Pristup dobijete nakon uplate. BITNO: Ako želite biti dio programa, prijavite se što prije. Uplatu možete izvršiti kasnije.

Preporučena donacija:

350,00 kn

 

Prijave preko linka ovdje. 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.