rock&off nagrada

30. siječnja u Tvornici kulture saznat ćemo pobjednike nezavisne glazbene nagrade Rock&Off

 

Na velikom tulumu proglašenja pobjednika druge nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off“ saznat ćemo dobitnike u 10 kategorija glazbenih nagrada.

U četvrtak 30. siječnja u Tvornici kulture održat će se dodjela druge „Rock&Off“ nagrade. Samu dodjelu obilježit će nastupi fantastičnih mladih izvođača s najviše nominacija koji će još jednom pokazati zašto su predloženi, a zatim i nominirani od strane 76 novinara iz više od 40 medija iz cijele Hrvatske.

Nastupit će Chui, J. R. August, Porto Morto, Sun U, The Siids, Aklea Neon, Overflow i Pocket Palma, dok je za after zadužen DJ Dabi. Osim spomenutih izvođača organizatori su pripremili i goste iznenađenja.

Uz voditeljicu Martinu Validžić proći će se kroz sve kategorije i saznati dobitnike druge nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off“.

Po broju nominacija ističu se pjevač i pijanist J.R. August koji je osvojio čak 5 nominacija, zatim uzbudljiv i inovativan zagrebački jazz-rock fusion bend Chui, zagrebački Porto Morto te riječki duo The Siids s po četiri. Sjajne i posebne Aklea Neon i Sun U imaju tri nominacije kao i Overflow. Među nominiranima nalaze se i prošlogodišnji dobitnici Jonathan, Vojko V, Detour i The Strange.

rock&off nagrada

Sve nominirane po kategorijama možete vidjeti u nastavku, a za svog favorita možete dati i glas u kategoriji Nagrada publike. Glasati možete do 29. siječnja za jednog od kandidata na Iskonovoj platformi te osvojiti odlične glazbene nagrade.

Za nagrade u kategorijama nominirani su:

Album godine:
Chui – Iz kapetanovog dnevnika
J.R. August – Dangerous Waters
Porto Morto – Portofon
Sun U – Discover
The Siids – Brutalist

Pjesma godine:
Overflow – Words
Porto Morto – Hodaj
Sacher – Mene nisi nikad volila
Urban & 4 – Iskra
Valentino Bošković – Brian May

Koncertni izvođač godine:
Chui
Goran Bare & Majke
J. R. August
Jonathan
The Strange

Veliki prasak:
Aklea Neon
J. R. August
The Siids

Rock&Off:
J.R. August
Overflow
Porto Morto

Pop&Off:
Detour
Irena Žilić
U pol 9 kod Sabe

Rap&Off:
Kandžija
Vojko V.
Z++

Electro&Off:
Aklea Neon
Sun U
The Siids

Jazz&Off:
Chui
Pavle Miljenović
Toni Starešinić

Nagrada za životno djelo KUD Idijotima

Nakon što je prošle godine dodijeljena Rock&Off nagrada za životno djelo legendarnom nezavisnom izdavaču Zdenku Franjiću, KUD Idijoti ovogodišnji su dobitnici kojom se, neki će reći „konačno“, prepoznaje značaj i mjesto KUD Idijota koje im na domaćoj rock i punk sceni pripada.

 

 

 

Foto: Rock&Off

Osnivačica i izvršna urednica holističkog & well-being portala Budi Dobro. Kolumnistica, theta healing terapeutkinja, majstorica i učiteljica reikija, vlasica brenda kristalnog nakita Zoe.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.