parallax background

Najava radionice Nikole Žuvele: 4 kvadranta

pun mjesec u ovnu
Pun Mjesec u Ovnu
25. rujna 2018.
pohane gljive
Gljive pohane u slanutkovom brašnu
29. rujna 2018.
 

Nikola Žuvela, stručnjak jyotisha i Jungove psihoterapije, 30. rujna 2018. godine održava vrlo zanimljivu radionicu pomoću koje možeš bitno poboljšati odnose. Saznaj više...


 

Organizator: Vedska astrologija-jyotish

Voditelj: Nikola Žuvela

Datum: 30. rujan 2018.

Vrijeme: 12:00 - 16:00 h

Mjesto: Zagreb

Prijave: 098 767 428 ili mail: nikola@vedski-jyotish.net


 

O radionici

Ova radionica se zasniva na upoznavanju 4 elementa ili 4 funkcije svijesti, a zasniva se na Jungovoj terapiji kao i na jyotishu kroz koji se točnije određuje slabija funkcija.

Onu funkcija koju ne koristite projicirate na partnera. Ukratko, tražite od njega određenu funkciju koju projicirate na njega/nju, ali je morate osvijestiti u sebi jer upravo zbog te funkcije ne funkcionira odnos. Na radionici ćete upoznati koji su to kvadranti, a onda, kada se detektira koji kvadrant vam ne funkcionira, dobit ćete tehnike koje jačaju taj kvadrant.

Obično ste puno toga pročitali o odnosima i sve to lijepo zvuči ali kada ne znate koja funkcija ne funkcionira onda postajete opsjednuti arhetipom žrtve koji preuzima cijeli vaš život i ako ne upoznate ove principe teško da ćete znati o čemu je problem. Ono najvažnije jest da nas o ovim principima nisu učili i zato se većina ne zna gdje bi počela kada se radi o problemu u odnosu.

U prvom djelu radionice upoznajemo se s četiri kvadranta. Nakon toga kroz vašu natalnu kartu određujemo koji kvadrant ne funkcionira i kako se on manifestirao u vašim vezama, a onda radimo na konkretnim tehnikama koje vam pomažu da svoju funkciju ojačate i na taj način smanjite ljutnju i predrasude prema partneru, što donosi poboljšanje odnosa i bolje ponašanje partnera prema vama.


 

Voditelj: Nikola Žuvela

Završio je studij filozofije i religijskih znanosti, te doktorski studij. Autor je sedam knjiga o odnosima i zadnjih 20 godina radi konzultacije, te psihološke terapije dok se temom odnosa bavi zadnjih 25 godina kroz Jungovu pristup i istočnu psihologiju


 

Nikola Žuvela

Jyotish savjetnik, terapeut i instruktor joge

Svoju jyotish natalnu kartu naruči na vedski-jyotish.net


 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.