5 savršenih božićnih filmova

Uz ove gadgete zima ti ne može ništa
18. prosinca 2018.
tjedni horoskop
Tjedni jyotish horoskop – pozabavite se kreativnošću
24. prosinca 2018.
 

Blagdanske dane često uz obitelj, ukusnu hranu i pića, volimo provesti i uz filmove. Donosimo prijedloge za 5 najboljih božićnih filmova za ove blagdane, koji će te baciti u pravi božićni ambijent. Sigurni smo da ćeš uživati u svim izdvojenim naslovima.


 

Zapravo ljubav (Love Actually)

Ovo je film bez kojeg ne možemo zamisliti cosy božićnu atmosferu. Šarmantna ljubavna priča prepuna britkog i savršenog britanskog humora od početka pa do kraja filma gledatelja osvaja toplinom i optimizmom. Film se sastoji od nekoliko ljubavnih priča gdje se glavni likovi kroz film isprepliću. Izvrsni glumci i zanimljivi likovi dobitna su kombinacija zašto ovaj film možemo uvijek gledati.


 

 

Polar Express (The Polar Express)

Ova animirana pustolovna fantazija idealan je obiteljski božićni film. Polar Express napravljen je temeljem dječje knjige Chris Van Allsburga, The Polar Express. Ovdje se radi o vrlo dirljivoj i uzbudljivoj priči koja prati dječaka koji počne sumnjati u Djeda Mraza. Kad se točno 5 minuta prije ponoći ukrca u vlak koji putuje put Sjevernog pola niti ne sluti kakva ga pustolovina očekuje...


 

 

Samo prijatelji (Just friends)

Ova romantična komedija s Rayanom Reynoldsom u glavnoj ulozi prava je božićna poslastica. Nekoliko godina nakon poniženja i slomljenog srca, Chris (R. Reynolds) se vraća u rodni grad gdje se sudbina pobrine da ima priliku ponovno osvojiti školsku ljubav i ispraviti nepravdu...


 

 

Obiteljski kamen (The family stone)

Ovaj privlačni blagdanski film spoj je klasične obiteljske drame i romantične komedije. Obitelj Stone se okuplja u obiteljskom domu, gdje je pridošlica Meredith - zaručnica sina Everetta. Kada Meredith odluči pobjeći i krene potraga za njom, obitelj Stone na zanimljiv način počne promišljati što uopće znači ljubav, složnost i sama obitelj.


 

 

Gremlini (Gremlins)

Vjerujem da ne postoji osoba koja nije čula za Gizma, preslatko maleno krzneno stvorenje koje se ne smije hraniti iza ponoći i smočiti se. Obitelj Peltzer na najgori mogući način shvati da su pravila postavljena s razlogom i to nakon što njihov ljubimac Gizmo počne davati nimalo ljupko potomstvo - Gremline. Čak i tako opake poželimo ih gledati baš svakoga Božića.


 

 

Foto: Screenshot

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.