Advent na Budi Dobro: GOODy Bag Budi Dobro & prijatelji

 

Jeste li već otvorili svoj prvi prozorčić na adventskom kalendaru? Prvi prosinca tradicionalno donosi odbrojavanje dana do Božića, blagdana kojem se svi veselimo i čaroliji kojoj se nadamo.

Vjerujemo da znate da smo vas proteklih godina iz dana u dan kroz 25 dana darivali lijepim poklonima. Ove godine promijenili smo način na koji želimo nagraditi i razveseliti naše čitatelje, ali vjerujemo da je sjajan i da ćete imati volje sudjelovati i da ćete se silno veseliti mogućnosti da ovi pokloni dođu baš vama.

Budi Dobro & Prijatelji GOODy Bag

U suradnji s prijateljima, partnerima, hrvatskim brendovima i poduzetnicima te suradnicima portala Budi Dobro za vas smo pripremili 4 GOODy Bag-a. U ovim divnim vrećama nalazi se fantastičan mix darova, koji su vrijedni, kreativni, inspirativni, ekološki, rađeni rukama, srcem i dušom. Tu su i usluge poput pregleda dermatologa, usluge šminkanja, čitanja natalne karte, tarota i mnogi drugi super darovi.

Ove godine u suradnji s portalom Budi Dobro daruju vas:

GOODy Bag-ovi su tematski te u sebi nose poklone naših tema: TIJELO, UM, DUH & ECOxDJECA, a svi zajedno čine jedan prekrasni holistički presjek svega što čini da budemo dobro. Što se nalazi u kojem ostaje vam vidjeti 🙂

Za prvi GOODy Bag moći ćete se natjecati od prve adventske nedjelje, 3. prosinca pa sve do 10. prosinca, kada krećemo s drugim GOODy Bag-om do 17. prosinca, nakon čega stiže treći GOODy Bag za kojeg ćete se natjecati do Badnjaka, a tada ćemo objaviti i posljednji ovogodišnji GOODy Bag koji će svog vlasnika/cu pronaći 31. prosinca!

Igrat ćemo se na Budi Dobro Instagram profilu, a pravila Nagradnog natječaja znat ćete već ove nedjelje!

Sretno svima!

 

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.