Boris Štok na 26. večerima dalmatinske šansone Šibenik osvojio priznanje za najbolju interpretaciju

 

Boris Štok godinu je započeo sjajnim nastupom na Dori na kojoj se natjecao s pjesmom “Grijeh”, prije ljeta objavio je zapaženi singl “Gdje prestajem ja i počinješ ti” s aktualnog albuma “3”, a na 26. Večerima dalmatinske šansone Šibenik ostvario je još jedan sjajan uspjeh osvojivši priznanje za najbolju interpretaciju prekrasne pjesme “Jesmo li jedini”.

“Bilo je vrlo lijepo nastupiti na Festivalu, a k tome i dobiti nagradu za najbolju interpretaciju, samo je pojačalo taj doživljaj. Čast mi je bila nastupiti s Antom Gelom i s orkestrom na toj prekrasnoj pozornici ispred Šibenske katedrale. Vjerujem da je moja interpretacija djelovala potpuno drugačije od svega što se moglo čuti i da je ostavila jako lijep utisak i da je zato žiri baš meni dodijelio to priznanje. Meni je osobno ta pjesma vrlo draga, a uz pratnju gitare i orkestra stvorio se posebno lijep trenutak u toj pravoj kolovoškoj večeri u Šibeniku. Tko zna, možda moj nastup postane uobičajen svake godine, a velika čast mi je bila nastupati među laureatima.”, o nastupu i priznanju je ispričao Boris.

“To je jedna od pjesama koja će se naći na mojem novom albumu za koji slične izvedbe pripremam s Elvisom Stanićem, Matijom Dedićem i još nekim velikim imenima. To su ljudi s kojima sam imao veliku želju raditi i kojima se divim.”, o pjesmi, suradnji i planovima za budućnost otkrio je Boris.

Pjesma “Jesmo li jedini” u verziji izvedenoj na festivalu uskoro će biti na streaming servisima.

 

 

Foto: Mate Gojanović/ŠibenikIN

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.