parallax background

Boris Štok sutra nastupa na 26. Večerima dalmatinske šansone Šibenik s predivnom “Jesmo li jedini”

18. kolovoza 2023.
Nina Bućan: Istinska sloboda znači biti slobodan od samoga sebe
18. kolovoza 2023.
Čežnja za pripadanjem
19. kolovoza 2023.

 

Posljednja pjesma riječkog glazbenika Borisa Štoka „Jesmo li jedini“ zvukom i vizualnom pričom vodi u pomalo sneni i melankolični ambijent osobnih i intimnih priča, tamo gdje nosimo „šutnju što govori“ s tisuću riječi koje su često „previše“. I baš onda kada nam je teško izraziti se riječima, uvijek možemo pjevati – jer glazba je jezik kojeg svi razumijemo.

“Nastupit ću s pjesmom ‘Jesmo li jedini’ s Antom Gelom na gitari i gudačkim kvartetom. Autori pjesme smo Darko Terlević i ja, a aranžman za ovu prigodu je prilagodio Ante Gelo i odsvirao gitaru. Radi se o jednoj intimnoj i ekspresivnoj izvedbi. To je jedna od pjesama koja će se naći na mojem novom albumu za koji slične izvedbe pripremam s Elvisom Stanićem, Matijom Dedićem i još nekim velikim imenima. To su ljudi s kojima sam imao veliku želju raditi i kojima se divim. Veseli me nastup na ovom renomiranom festivalu na kojem ću nastupiti prvi puta. Posebno me radije nastup uz gudački kvartet i Antu na gitari u prekrasnom šibenskom ambijentu. Nadam se da ćete uživati.“, rekao je Boris.

26. Večeri dalmatinske šansone Šibenik 2023., održat će se u subotu 19. kolovoza na festivalskoj ljetnoj pozornici na Trgu Republike Hrvatske, uz izravan prijenos od 22 h na Drugom programu HTV-a.

 

Foto: Tanja Kanazir

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.