marinski heartmades

Budi Dobro adventsko darivanje: Marinski Heartmades Ptičica

 

Stigao je Advent i mi smo otvorili prva vratašca našeg Budi dobro adventskog kalendara.

U mjesecu u koji smo zakoračili, pripremili smo za naše drage čitatelje mnogo lijepog, veselog i dobrog sadržaja, ali i jedno lijepo iznenađenje – veliko Budi dobro adventsko darivanje u suradnji s predivnim i kreativnim ljudima te smo sigurni da ćete biti oduševljeni.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i brzi te možda baš vi osvojite neki od njih!

Iza prvog prozorčića Budi Dobro adventskog kalendara krije se poznata umjetnica Marina Marinski i njen predivni brend Marinski Heartmades. 

adventsko darivanje

Marinski Heartmades Christmas Decor Wings

Možete li zamisliti išta slađe i toplije od ptičica iz studija Marinski ? Vjerujemo da će ove umiljate keramičke ptičice dolepršati na mnoge božićne jelke ovih blagdana i postati omiljeni zimski kućni ljubimci.

Ptičice su već postale zaštitni znak Marine Marinski i njezine keramike, a ove neodoljivo podsjećaju na ukrasne ptičice naših baka i božićne jelke iz djetinjstva. Mi smo se zaljubili na prvu.

Iako smo sigurni da želite cijelo jato, vjerujemo da će netko biti presretan da mu ova zlatna ljepotica sleti na drvce i unese radost u dom.

marinski heartmades

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Marinski Heartmades ukras za bor?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @marinskiheartmades Instagram profil 
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do ponedjeljka 2. prosinca 2019. do 10 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Marinski Heartmades

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.