the siids brutalist

Budi Dobro adventsko darivanje: Glazbeni album riječkog dua THE SIIDS

 

Deseti je dan Budi dobro adventskog darivanja. Iza desetog prozorčića našeg Budi dobro adventskog kalendara nalazi se odličan glazbeni album riječkog banda THE SIIDS. 

U mjesecu u koji smo zakoračili, pripremili smo za naše drage čitatelje mnogo lijepog, veselog i dobrog sadržaja, ali i jedno lijepo iznenađenje – veliko Budi dobro adventsko darivanje u suradnji s predivnim i kreativnim ljudima te smo sigurni da ćete biti oduševljeni.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete od 1.-25. prosinca moći pronaći predivne darove. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i brzi te možda baš vi osvojite neki od njih!

Iza desetog prozorčića Budi Dobro adventskog kalendara krije se brutalno dobar album prvijenac najperspektivnijeg riječkog banda THE SIIDS. 

adventsko darivanje

Album Brutalist riječkog banda THE SIIDS

Dobro je poznato da iz Rijeke često dolaze glazbeno zanimljivi projekti. Jedan od njih posebno nam je zapeo za uho. Radi se o sjajnom electro-rock duu THE SIIDS, kojeg čine sjajni glazbenici Darko Terlević i Stanislav Grdaković.

Iako su dečki već godinama u glazbi, svojim projektom THE SIIDS riječki je duo brzo stekao poklonike među publikom, ali i kritičarima te glazbenim kolegama. Sada već poznati po svom specifičnom zvuku i spotovima koji su svi od reda vizualne art poslastice, možemo sa sigurnošću reći da je glazbena scena bogatija za bend kojeg treba slušati, ali i gledati.

Nakon prošlogodišnjeg objavljivanja audiovizualne trilogije singlova ‘Meaningless/Weightless’, ‘Lovers’ i ‘Giving Myself To You’ te mnoštva održanih koncerata u Hrvatskoj i regiji, riječki dvojac nedavno je objavio svoj album prvijenac Brutalist za kojeg su nagrade već počele pristizati.

Da bi ove blagdane proveli u dobrim zvucima danas vas darujemo s albumom Brutalist uz čije melodije ćete se sigurno dobro zabaviti.

the siids brutalist

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti album Brutalist banda THE SIIDS?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @thesiidsband Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do srijede 11. prosinca 2019. do 10 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Do sada smo otvorili prozorčiće:

1. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Marinski Heartmades Ptičica

2. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Mali Studio Origami torba i lanena gumica za kosu

3. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Zoe SoulMade narukvica Tranquility

4. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Whisper of Nature Relax paket

5. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Sovica Handmades poklon za djecu 

6. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Planetopija slikovnica Duboko u šumi

7. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Cup of Tea Mama daruje Yoga & Ja set

8. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Budi dobro T-shirt you are loved

9. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Čajanka s doulom 

 

Foto: Unsplash, @partsofthesun i @mekanotehnik.okulaar

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.