adventsko darivanje

Budi Dobro adventsko darivanje: ručno rađena svijeća Aubépine Blanche Candles

 

Dvanaesti je dan Budi dobro adventskog darivanja. Iza dvanaestog prozorčića našeg Budi dobro adventskog kalendara nalazi se ručno rađena svijeća Aubépine Blanche Candles. 

U mjesecu u koji smo zakoračili, pripremili smo za naše drage čitatelje mnogo lijepog, veselog i dobrog sadržaja, ali i jedno lijepo iznenađenje – veliko Budi dobro adventsko darivanje u suradnji s predivnim i kreativnim ljudima te smo sigurni da ćete biti oduševljeni.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete od 1.-25. prosinca moći pronaći predivne darove. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i brzi te možda baš vi osvojite neki od njih!

Iza dvanaestog prozorčića Budi dobro adventskog kalendara nalazi se ručno rađena svijeća Aubépine Blanche Candles.

adventsko darivanje

Aubépine Blanche Candles

Aubépine Blanche Candles ručno su rađene i lijevane svijeće od prirodnog sojinog voska koji je biorazgradiv, eco friendly te dužeg trajanja, zbog čega same svijeće imaju duži vremenski period gorenja za razliku od parafinskih svijeća.

Sojin vosak koji se koristi za izradu svijeća je čist zbog čega prilikom gorenja neće biti crnog dima oko fitilja. Vrijeme gorenja jedne svijeće je cca 36 sati, nakon korištenja svijeće staklena čaša se može oprati i sačuvati za uporabu te se na taj način reciklirati.

Sam brend svijeća nastao je 2019. godine u lipnju kada se u kolekciji nalazi samo jednu svijeća – Dermot. Dermot je čista sojina svijeća bez mirisa namijenjena svima, a osobito ljudima koji iz zdravstvenih razloga (alergije, astma…) ne mogu koristiti mirisne svijeće.

Danas su u ponudi i Oberon (sojina svijeća od eteričnog ulja lavande), Desmond (sojina svijeća sa sušenim cvjetićima smilja), Skyler (sojina svijeća od mirisnog ulja cimeta i jabuke), Arvid (sojina svijeća od mirisnog ulja Božićnih keksića od vanilije) te Dermot Herbs (sojina svijeća ispunjena mediteranskim biljem).

Svijeće se izrađuju u Zadru te će se u 2020. postojeća kolekcija malo izmijeniti, ali će se na repertoaru naći i nekoliko novih mirisa!

Danas netko od vas ima priliku osvojiti prekrasnu svijeću Skyler izrađenu od čistog sojinog voska te mirisnog ulja od cimeta i jabuke koji se pažljivo dodaje u otopljeni vosak pri striktno određenoj temperaturi. Miris svijeće podsjeća na Božićne kolače i pite od jabuke te na sam božićni i topli obiteljski ugođaj koji preplavi naše domove u vrijeme blagdana.

adventsko darivanje

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti ručno rađenu svijeću Aubépine Blanche Candles?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @aubepine_blanche_candles Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do petka 13. prosinca 2019. do 10 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Do sada smo otvorili prozorčiće:

1. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Marinski Heartmades Ptičica

2. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Mali Studio Origami torba i lanena gumica za kosu

3. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Zoe SoulMade narukvica Tranquility

4. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Whisper of Nature Relax paket

5. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Sovica Handmades poklon za djecu 

6. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Planetopija slikovnica Duboko u šumi

7. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Cup of Tea Mama daruje Yoga & Ja set

8. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Budi dobro T-shirt you are loved

9. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Čajanka s doulom 

10. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Glazbeni album riječkog dua THE SIIDS

11. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Set prirodne kozmetike Anahata aromaterapija 

 

 

Foto: Unsplash, Indira Juratek

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.