zoe soulmade narukvica

Budi Dobro adventsko darivanje: Zoe SoulMade narukvica Tranquility

 

Treći je dan Budi dobro adventskog darivanja. Iza trećeg prozorčića našeg Budi dobro adventskog kalendara nalazi se Zoe SoulMade healing jewelry.

U mjesecu u koji smo zakoračili, pripremili smo za naše drage čitatelje mnogo lijepog, veselog i dobrog sadržaja, ali i jedno lijepo iznenađenje – veliko Budi dobro adventsko darivanje u suradnji s predivnim i kreativnim ljudima te smo sigurni da ćete biti oduševljeni.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete od 1.-25. prosinca moći pronaći predivne darove. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i brzi te možda baš vi osvojite neki od njih!

Iza trećeg prozorčića Budi Dobro adventskog kalendara krije se hrvatski brend healing nakita od poludragog kamenja Zoe SoulMade Healing Jewelry. 

adventsko darivanje

Zoe SoulMade healing narukvica Tranquility

Ima li išta bolje od prekrasnog komada nakita koji ti pomaže odagnati stres, prazninu i sivilo svakodnevnice? Zoe SoulMade narukvice su poput šetnje netaknutom prirodom – donose smiraj, opuštaju um i tijelo te na suptilnoj razini mijenjaju život nabolje.

Zoe narukvice ručno su rađene s namjerom da budu suputnici na putu samospoznaje. I ne samo da su HandMade one su i SoulMade. Ovi, samo na prvi pogled šareni kamenčići duginih boja, spojeni srebrom, čine unikatan iscjeljujući nakit visoke frekvencije.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti prekrasnu narukvicu TRANQUILITY izrađenu od poludragog kamena ametista. Ametist  je kamen unutarnje mudrosti i znanja, a donosi mir, harmoniju i spokoj.

Ametist ima moć smiriti razdražljivost, smanjiti stres, uravnotežiti promjene raspoloženja i raspršiti ljutnju čime dovodi u stanje spokoja. Za onog tko je sklon multitaskingu i radi sto stvari odjednom, ametist je izvrstan izbor.

Ametist se smatra mostom između neba i zemlje te je odličan za meditaciju. Pojačava intuiciju i vodi do drugih dimenzija svijesti. Otklanja strahove i nemire, olakšava um, smiruje energije i smanjuje tjeskobu. Donosi miran i spokojan san zbog čega je izvrstan kristal kod problema s nesanicom. Pomaže u liječenju od ovisnosti.

Djeluje na sedmu čakru. Kristal je Škorpiona, Strijelaca, Vodenjaka i Riba.

zoe soulmade narukvica

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Zoe SoulMade healing narukvicu Tranquility?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @zoechasingrainbows Instagram profil 
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do srijede 4. prosinca 2019. do 10 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Do sada smo otvorili prozorčiće:

1. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Marinski Heartmades Ptičica

2. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Mali Studio Origami torba i lanena gumica za kosu

 

 

Foto: Unsplash, Zoe SoulMade

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.