parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: ajaa! set – kutija za užinu & šalica od bioplastike

veganski jelovnik
Veganski blagdanski jelovnik Nataše Rajčević
19. prosinca 2021.
ikea
Dobre vijesti: IKEA ukida korištenje jednokratne plastike za pakiranje proizvoda i hrane
20. prosinca 2021.

 

20. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi dar za naše najmlađe.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Hrvatska tvrtka BioROOT bavi se promocijom i prodajom proizvoda koji čuvaju zdravlje i štite okoliš te u njihovom webshopu možete pronaći razne proizvode koji su održivi i ekološki, počevši od pribora za jelo od bambusa, staklenih i bakrenih boca, slamki od nehrđajućeg čelika, preko ekološke i prirodne kozmetike poznatih brendova poput Ben&Anna, Kia-Charlotta, LO Amsterdam itd., do ekoloških proizvoda za čišćenje, za kuhinju te onih za naše najmlađe…

Danas netko od vas može osvojiti ajaa! set izrađen od bioplastike u kojem se nalaze kutija za užinu s pregradom i šalica, sve u boji limete.

Ajaa proizvodi su izrađeni od šećerne trske i minerala. Rezultat su artikli koji svojim bojama unose radost u svakodnevnicu, dok istovremeno čuvaju okoliš. Osim toga, kutije i posuđe su vrlo otporni, mogu se prati u perilici posuđa, a mogu se i reciklirati.

ajaa! je izbor za svjestan i održiv način života.

ajaa set

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti ajaa! set od bioplastike?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @bioroot
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

bioroot

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do utorka 21. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.