parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Analiza arhetipa prema slavenskom horoskopu

yoni
BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: YONI kombinezon za žene
5 prosinca, 2021
dobre vijesti
Dobre vijesti: Prilika za novi let
6 prosinca, 2021

 

Šesti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi pogled u osobni arhetip.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Marina Marjanović je žena snažne energije, čuvarica brojnih mističnih znanja, slavenske prakse i mitologije. Marina uči žene Bereginie, čita slavenski horoskop, proučava karmičku dijagnostiku. Danas netko od vas ima priliku osvojiti Analizu arhetipa prema slavenskom horoskopu. 

slavenski horoskop

O slavenskom horoskopu

• Koje su karakteristike slavenskog horskopa?

Slavenski horoskop ima 27 arhetipova, odnosno 27 energija koje strukturiraju život oko nas.

Imaju malo neobično obične nazive, primjerice uvid, sloboda, rast, odlučnost, samoodrživost, sveznanje itd. Te energije su raspoređene u sistemu od tri svijeta – Gornji, Srednji i Donji po devet krugova. Krugovi na neki način predstavljaju znak, dok je saznanje kojem svijetu pripadamo podznak.

Pojednostavljeno, kada znamo kojem krugu i svijetu pripadamo – dobijemo naziv arhetipa koji predstavljamo prema našem datumu, satu i mjestu rođenja.

• Što možemo saznati putem njega?

Najjednostavnije rečeno, saznajemo od kojih smo energija satkani. Prvo nam određuje u kojoj smo rođeni (tj. koji arhetip nosimo) i koje su informacije karakteristične za nju. Uviđamo kako se ona manifestira kada je u plusu i kako izgleda kada je u minusu.

Možemo otkriti i što nam predstavlja najveći izazov u životu, te što nam pomaže u svladavanju istog. Uz to, saznajemo i koje podržavajuće energije nosimo u sebi, imamo ih ukupno šest i raspoređene su po energetskim centrima/čakrama u tijelu (na sedmoj čakri nalazi se naša glavna energija/arhetip).
Također, ovaj horoskop će nam dati informacije o biljci, totemskoj životinji i karmičkom zadatku koji se vežu za određeni arhetip.

Isto tako, moguće je paralelno iščitavanje energija kada želimo saznati više o obiteljskim ili partnerskim vezama.

slavenski horoskop

• Kako nam može pomoći?

Osim što bolje upoznajemo sebe tako što dobijemo jednostavnu “mapu” na kojoj su nam prikazane gore navedene informacije, može pomoći u sagledavanju, a zatim i prihvaćanju različitosti kojima smo okruženi.

• Kako izgleda analiza arhetipa prema slavenskom horoskopu?

Analiza dolazi u tiskanom obliku na desetak stranica. Sadrži podnaslove: glavna energija, energija u plusu, energija u minusu, karmički zatatak, lunarni dan, biljka, totemska životinja, izazov, izbavljenje, podržavavajući niz te popis literature.

Da ne bude samo tekst, na jednoj od stranica, analizu uljepšava ručno obojani simbol koji je grafički prikaz onoga što ta energija predstavlja.

slavenski horoskop

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Analizu arhetipa prema slavenskom horoskopu?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @marina.bereginia
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

slavenski horoskop

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do utorka 7. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.