aromara

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Aromara set eteričnih ulja Winter Spice

 

Dvanaesti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi najljepše zimske mirise. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Određene mirise tradicionalno vežemo uz zimu, a posebno uz vrijeme Božića. Aromara je u setu WINTER SPICE okupila savršena eterična ulja koja će dodatno oplemeniti zimske dane! Uz prirodne, ugodne mirise, ova svestrana eterična ulja kriju i niz različitih djelovanja – ponešto za svakoga!

Set WINTER SPICE okuplja najljepše mirise zime – klinčić, cimet, grejp i blendove ZIMSKO JUTRO i WINTER. Izvrsna polazišna točka ako želite nadopuniti praznički duh u domu, stvoriti toplu atmosferu punu povjerenja, unijeti dašak radosti i opuštanja u radni prostor ili naprosto osvježiti zrak u grijanim prostorima punim ljudi.

Upotrebom eteričnih ulja možete pozitivno utjecati na zdravlje, doprinijeti dobrom raspoloženju, ublažiti napetost i zaštititi sebe i prostor u kojem boravite.

aromara set

Upoznajte eterična ulja i blendove iz seta WINTER SPICE:

CIMET LIST (Cinnamonum zeylanicum)
Miris cimeta mnogima je prva asocijacija na zimu i Božić, a ovo eterično ulje i djelovanjem baš paše uz hladnije doba godine. Djeluje stimulirajuće i okrepljujuće – ako ste bezvoljni, umorni, pomalo tromi, ovo će eterično ulje unijeti malo živosti u vaš prostor! Još jedan razlog zašto je eterično ulje lista cimeta pravo zimsko ulje – njegovo djelovanje na zdravlje. Ovo eterično ulje djeluje antimikrobno, snaži imunitet i revitalizira u slučaju bolova, opće malaksalosti i prehlade.

GREJP (Citrus x paradisi)
Sunce u bočici – a ako ste ikad isprobali ovo eterično ulje, složit ćete se s ovim opisom. Eterično ulje grejpa podiže raspoloženje i razbuđuje. Djeluje stimulirajuće na cijeli organizam. Aromaterapeuti ga rado preporučaju kod sezonske depresije i letargije. Ovo eterično ulje doprinijet će prazničkom ugođaju, a njegovu vrijednostosjetit ćete i tijekom dugih zimskih mjeseci koji slijede nakon praznika.

KLINČIĆ (Syzygium aromaticum)
Toplo, snažno i aromatično eterično ulje klinčića divan je odabir za zimske dane. Djeluje opuštajuće i stimulirajuće – drugim riječima, ublažit će osjećaj napetosti i letargije, a pritom vas neće uspavati. Znalcima aromaterapije eterično ulje klinčića poznato je kao prirodna prva pomoć kod zubobolje, pa će u tradicionalnom razdoblju kolača i finih slastica poslužiti i kao više od mirisa!

ZIMSKO JUTRO
Već poznati blend u novom ruhu! Kombinacija izrazito osvježavajućih eteričnih ulja evocira energiju sunčanog zimskog jutra. Stvorite ugodno okruženje, potaknite mentalnu oštrinu na dane kad vam nedostaje volje, energije, prisutnosti. Pritom osvježite i pročistite zrak najfinijom sinergijom eteričnih ulja bora, palmaroze, čempresa, citronele i limunskog eukaliptusa!

WINTER
Kad kalendar kaže ‘’zima’’, difuzer kaže – WINTER! Kombinacija eteričnih ulja cimeta, jele i naranče savršeno dočarava duh zime i prazničke radosti. Blend WINTER svakom prostoru daje toplinu, jača osjećaj povjerenja i bliskosti, opušta i doprinosi dobrom raspoloženju. Miris sugerira božićnu radost svaki dan!

Set je dostupan uz besplatnu dostavu putem Aromara webshopa: www.aromara.hr, a danas ga netko od vas može osvojiti.

aromara set

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Aromarin set eteričnih ulja Winter Spice?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @aromara.hr
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

aromara

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do ponedjeljka 12. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.