parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Ayelen magična ogrlica s mjesečevim kamenom

sistemske konstelacije
Što možemo naučiti iz sistemskih konstelacija?
21. prosinca 2020.
pčelarko omoti
BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Pčelarko omoti – ekološke folije od voska
22. prosinca 2020.

 

21. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi magiju u prekrasnom komadu nakita. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s magičnom ogrlicom hrvatskog brenda ručno rađenog nakita Ayelen. 

adventsko darivanje

Ayelen magična ogrlica s mjesečevim kamenom

Martina Tompićladysmith, kako sama za sebe kaže, dizajnerica je nakita koja stoji iza slow fashion brenda Ayelen.

Ayelen na Mapuche jeziku znači sreća, čistoća, a Martina kaže da su joj Indijanci, njihova kultura i divlja priroda oduvijek najveća inspiracija u kreiranju i stvaranju, koji oduvijek izviru iz nje.

Martina sama ručno izrađuje sve rukotvorine i nakit, čini to u malim serijama, uz mnogo unikatnih jedinstvenih komada čime podržava sporu modu, s naglaskom na kvalitetu i dugovječnost svakog komada.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti magičnu ogrlicu s ručno rađenim privjeskom sa sitnim mjesečevim kristalom u srebru i polumjesecom od mesinga (na pozlaćenom kraćem lancu).

Mjesečev kamen povećava žensku energiju, intuiciju, psihičke sposobnosti. Povezan je sa svim vrstama ljubavi. Kamen je čistoće, nade, želje za novim početkom.

ayelen

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Ayelen magičnu ogrlicu s mjesečevim kamenom?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @ayelen_creations Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

ayelen

 

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do utorka 22. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.