bijeli glog

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Bijeli Glog Holiday Season mirisna svijeća

 

Iza 17. prozorčića Budi Dobro adventskog darivanja krije se najljepša svijeća ovih blagdana.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s ručnom rađenom svijećom Holiday Season hrvatskog brenda Bijeli Glog.

adventsko darivanje

Ručno rađena vegan & cruelty-free svijeća brenda Bijeli Glog

Znamo da svijeće stvaraju opuštajuću i potpunu hygge atmosferu u svakoj prostoriji dajući pritom blag i mekan izvor svijetla. Taj isti mekani blago-žuti izvor svijetla čije se sjene igraju na zidovima našeg dnevnog boravka ili spavaće sobe nisu jedini umirujući i opuštajući učinci svijeće, njen učinak također leži u snazi našeg osjeta mirisa i činjenici da mirise povezujemo s osjećajima. Koliko puta ste osjetili miris nečega što vas je ili vratilo u djetinjstvo ili možda pak podsjetilo na neki događaj za koji vežete lijepe uspomene.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti ručno rađenu vegan i cruelty-free svijeću hrvatskog brenda Bijeli Glog. Svijeća Holiday Season je izrađena od sojinog voska i eteričnog ulja cimeta te će prizvati neodoljivi miris blagdana u dom.

bijeli glog svijeća

bijeli glog

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Bijeli Glog Holiday Season mirisnu svijeću?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @bijeli.glog Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

bijeli glog

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do petka 18. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.