parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: bio&bio paket eko grickalica u kompostabilnoj ambalaži

božićne slikovnice
Najljepše božićne slikovnice koje će oduševiti i male i velike
11. prosinca 2020.
Subotom o dobrom: Maja Tomljanović – ilustracije koje donose vedrinu
12. prosinca 2020.

 

Iza dvanaestog prozorčića Budi Dobro adventskog darivanja krije se savršeni eco friendly poklon paket. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s bio&bio paketom eko grickalica u kompostabilnoj ambalaži.

adventsko darivanje

bio&bio paket eko grickalica u kompostabilnoj ambalaži

Ovih blagdana napravite najukusnije eco-friendly slastice! Danas vas darujemo s bio & bio poklon paketom eko grickalica u kompostabilnoj ambalaži. U paketu se nalaze: bio&bio Badem 150 g, bio&bio Grožđice 400g, bio&bio Šećer kokosovog cvijeta 200g, bio&bio Indijski oraščići XL 500g i bio&bio Datulje XL 500 g.

bio bio

Povodom Svjetskog dana zaštite okoliša, kao odgovor na rastući problem onečišćenja  plastikom čije se čestice sve učestalije nalaze u našoj hrani, vodi, ljudima i životinjama, bio&bio domaći lanac trgovina 100 % ekološkom hranom predstavlja inovaciju na tržištu te svoje proizvode od sada pakira u kompostabilnu ambalažu. Ovo je pionirski projekt ulaganja poslovnog subjekta u ovakvu održivost proizvoda, a i sama kompostabilna folija je inovacija koju koristi tek nekoliko europskih proizvođača hrane.

Ova kompostabilna ambalaža načinjena je od celuloznih vlakana te se u potpunosti razgrađuje i postaje dijelom okoliša, kao prirodni otpad. Prikladna je za organsku reciklažu te zadovoljava stroge kriterije europske norme EN 13432 o industrijskoj kompostabilnosti. Kako bi kupcima olakšali odlaganje i naljepnica na pakiranju je kompostabilna tako da se cjelokupna ambalaža može odložiti u bio otpad. Proizvode ćete prepoznati po certifikatu kompostabilne ambalaže na naljepnici, ali i po šuškavoj teksturi. Više o projektu bio&bio NO Plastic pledge možete pročitati ovdje. 

bio & bio

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti bio&bio paket eko grickalica u kompostabilnoj ambalaži?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @biobiohr Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

bio & bio

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do nedjelje 13. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.