parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Bio&Bio paket za najukusnije eco-friendly slastice

cidrani
Lokalni startup Cidrani donira 100 % prihoda Centru Silver
14. prosinca 2021.
jestivi pokloni
Vodič za izradu jestivih poklona: nekoliko vrijednih savjeta i dva fina recepta
15. prosinca 2021.

 

15. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi dar koji te poziva da i ti budeš dio pozitivnih promjena.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Ovih blagdana napravite najukusnije eco-friendly slastice! Danas vas darujemo s bio & bio poklon paketom s kojim ćete napraviti najfinije slastice za nadolazeće blagdane.  U paketu se nalaze: bio&bio Lješnjak 500 g,  bio&bio Datulje XL 500 g, bio&bio Naribani kokos 200 g, Komiški rogač u prahu 200 g i Kakao u prahu 200 g.

bio&bio

Povodom Svjetskog dana zaštite okoliša, kao odgovor na rastući problem onečišćenja plastikom čije se čestice sve učestalije nalaze u našoj hrani, vodi, ljudima i životinjama, bio&bio domaći lanac trgovina 100 % ekološkom hranom predstavio je inovaciju na tržištu te svoje proizvode već više od godinu dana pakira u kompostabilnu ambalažu. Ovo je pionirski projekt ulaganja poslovnog subjekta u ovakvu održivost proizvoda, a i sama kompostabilna folija je inovacija koju koristi tek nekoliko europskih proizvođača hrane.

Ova kompostabilna ambalaža načinjena je od celuloznih vlakana te se u potpunosti razgrađuje i postaje dijelom okoliša, kao prirodni otpad. Prikladna je za organsku reciklažu te zadovoljava stroge kriterije europske norme EN 13432 o industrijskoj kompostabilnosti. Kako bi kupcima olakšali odlaganje i naljepnica na pakiranju je kompostabilna tako da se cjelokupna ambalaža može odložiti u bio otpad. Proizvode ćete prepoznati po certifikatu kompostabilne ambalaže na naljepnici, ali i po šuškavoj teksturi. Više o projektu bio&bio NO Plastic pledge možete pročitati ovdje. 

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Bio&Bio paket za najukusnije eco-friendly slastice?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @biobiohr
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

bio&bio

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do četvrtka 16. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.