BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Bioandina crvena & crna aktivirana maca u prahu

 

Šesnaeasti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi prah jedne od najmoćnijih biljaka na svijetu. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su darove izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete do Božića moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s paketom crvene i crne aktivirane mace u prahu.

Bioandina crvena & crna aktivirana maca u prahu

Maca je prirodni adaptogen, odnosno biljka koja svojim svojstvima povećava prilagodbu organizma na stresne učinke i to na fizičkom, kemijskom, biološkom, ali i emocionalnom polju.

Hrvatski brend Bioandina je jedini brend na hrvatskom tržištu koji ima termički obrađenu macu, dok je sve ostalo što se nudi sirova maca.

Bioandinina maca uzgaja se na tradicionalni način, radi se o ručnom radu, ne koriste se poljoprivredni strojevi, već se biljka iz zemlje vadi tradicionalnim alatima te se strpljivo suši na suncu. Znanstvena istraživanja dokazala su da sušenje mace na zubatom suncu i termička obrada doprinose blagotvornom djelovanju mace.

Također, Bioandinina maca je 4 puta nutritivno kocentriranija od praha sirove (raw) crvene mace koji možete pronaći na tržištu. Znanstvena istraživanja pokazala su da aktivacija glavnih bioaktivnih derivata masnih kiselina – macamida zapravo proizlazi iz biokemijske reakcije koja se događa tijekom tradicionalnog sušenja i zagrijavanja – procesa želatinizacije!!! Zato ju nazivamo aktivirana Maca.

Danas vas darujemo s paketom crvene i crne mace.

Crvena aktivirana maca doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti i zdravlju reproduktivnog sustava.

Maca ima mnoge pozitivne učinke na organizam, a jedan od važnijih jest taj da se smatra hormonalnim regulatorom jer podupire endokrini sustav i balansira hormone. Za razliku od npr. hormonske nadomjesne terapije, ona pruža potpuno drugačiji i siguran pristup hormonima. Ova ljekovita biljka potiče organizam i endokrini sustav na proizvodnju vlastitih hormona, i to u pravilnom međusobnom omjeru. Ono što je ključno – djeluje na način da u tijelu pokušava riješiti korijen problema, a ne samo simptome.

Regulatorni učinci mace posljedica su djelovanja molekula macamida koji se aktiviraju sušenjem i termičkom obradom korijena mace, a djeluju na os hipotalamus-hipofiza-nadbubrežna žlijezda (HPA). Poboljšavajući komunikaciju upravo između osi HPA te ženskih reproduktivnih žlijezda i organa, maca regulira i uravnotežuje hormone.

Bioandina Crvena Maca prah je želatiniziran (aktiviran – spreman za konzumaciju)

Crna aktivirana maca doprinosi normalnoj spolnoj funkciji i libidu muškaraca.

Bioandina Crna aktivirana Maca doprinosi normalnoj spolnoj funkciji i libidu muškarca pa samim time pozitivno utječe na spolnu moć i erektilnu disfunkciju. Također, povoljno utječe na povećanje broja i pokretljivosti spermija, čime može doprinijeti plodnosti kod muškarca.

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti paket crvene i crne aktivirane mace?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @bioandina_hr Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do subote 17. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.