parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Novi album Borisa Štoka Uvijek dio mene

štruca
Savršeni božićni veganski ručak – štruca od leće i riže
13. prosinca 2020.
božićna playlista
Hrvatski glazbenici su složili savršenu božićnu playlistu
13. prosinca 2020.

 

Trinaesti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi glazbu u tvoj dom. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s novim albumom riječkog glazbenika Borisa Štoka Uvijek dio mene.

adventsko darivanje

Novi album riječkog glazbenika Borisa Štoka Uvijek dio mene

Ova godina nam je uzela koncerte, ali glazba nije utihnula. Postoji li išta na ovome svijetu što nam toliko lako može promijeniti raspoloženje i učiniti nas sretnima, veselima, sjetnima, tužnima, uspavanima, zaljubljenima… poput glazbe? Vjerujemo da ne. Upravo radi toga danas dovodimo glazbu u vaš dom.

Boris Štok je riječki glazbenik prepoznatljiv po svom snažnom vokalu, a estetikom, senzibilitetom i stilom izdvaja se iz dobro poznate hrvatske glazbene matrice te svakim novim korakom čvrsto utabava svoj glazbeni i autorski put. Nakon hvaljenog i Porinom nagrađenog albuma prvijenca Ispod kože, Boris je nedavno izdao drugi studijski album – Uvijek dio mene i za kraj godine poklonio svim ljubiteljima sophistipopa vrhunsku glazbenu poslasticu.

U želji da glazba uvijek bude dio vašeg života i da ovu ludu 2020 ispratite uz ples i zarazne melodije, danas netko od vas ima priliku osvojiti album Uvijek dio mene.

boris štok

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti novi album Borisa Štoka Uvijek dio mene?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @boris.stok Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

boris štok

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do ponedjeljka 14. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik, @burbon_i_borovnice

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.