čudovišna kermaika

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Božićna kuglica iz ateliera Čudovišne keramike

 

Iza drugog prozorčića našeg Budi dobro adventskog kalendara očekuje vas još jedan prekrasan poklon.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s božićnom kuglicom iz ateliera Čudovišna!

adventsko darivanje

Božićna kuglica iz ateliera Čudovišne keramike

Čudovišna keramika je hrvatski brend iz Rijeke iza kojeg se krije umjetnica Andrea Peračković Žigo. Kako sama kaže nit vodilja je ispuniti stvaralačku kreativnu želju i proizvesti nešto originalno, vizualno zanimljivo, neobično, zabavno, a k tome još i funkcionalno.

Sam naziv “Čudovišna keramika” odaje pomalo bajkovitu priču u kojoj Andrea sanjarski živi dok stvara. Čudovišna kao izraz u smislu nečeg neobičnog i drugačijeg, ne nužno zastrašujućeg.

Kod Čudovišne možete pronaći razne uporabne predmete: zdjelice, šalice, broševe, satove, nakit, božićne kuglice. A postoji li ljepši poklon u adventu od prekrasne i vrlo posebne kuglice za bor.

Božićne kuglice iz ateliera Čudovišne keramike su unikatni, ručno rađeni i oslikani keramički ukrasi za jelku. Ukrašene su motivom lučke dizalice koji im daje industrijski stil, ali opet profinjen elegantnim crtežom na bijeloj podlozi, crnim točkastim uzorcima i zlatnim detaljima. Ovaj jedinstveni ukras će uvijek biti uklopiv, a opet drugačiji detalj vašoj božićnoj dekoraciji.

čudovišna kuglica za bor

čudovišna kermaika

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti božićnu kuglicu iz ateliera Čudovišne keramike?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @cudovisna Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do četvrtka 3. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.