parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Ekstra djevičanska maslinova ulja Brist

aromaterapija
Citrusnim eteričnim uljima protiv zimske depresije
14. prosinca 2020.
Pomrčina Sunca u Strijelcu: preokreti i otkrivanje skrivenog
14. prosinca 2020.

 

Iza 14. prozorčića Budi Dobro adventskog darivanja nalaze se ponajbolja hrvatska maslinova ulja. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s ekstra djevičanskim maslinovim uljima Brist. 

adventsko darivanje

Ekstra djevičanska maslinova ulja Brist

Ekstra djevičanska maslinova ulja Brist stvaraju se u Vodnjanu, malom gradu na jugu Istre okruženom stoljetnim maslinicima. Lena, njen suprug Paul (Irac) i otac Silvano, zajedno proizvode ulja vrhunske kvalitete i visoke zdravstvene vrijednosti.

Ulja se proizvode od autohtonih istarskih sorti uz najveće poštovanje prema prirodi. U njihovoj uljnoj paleti nalaze se monosortna ulja, kao i skladne kupaže, različitih okusa i aroma radi sljubljivanja s različitim jelima.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti ulja Oleum i Sta Mergherita.  Oleum  je mješavina svih sorti koje imaju u masliniku, a odlično je za svakodnevno korištenje u kuhinji. Ulje Sta Margherita, sorte Vodnjanska buža, izrazito je svježe arome i pogodno za završno začinjavanje laganijih jela.

brist ulja

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti ekstra djevičanska maslinova ulja Brist?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @brist.olive Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

brist maslinova ulja

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do utorka 15. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.