poklon paket

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Budi Dobro poklon paket za rascvjetanu 2022.

 

I posljednji poklon ovog Budi Dobro adventskog darivanja donosi naš poklon paket za rascvjetanu 2022. godinu.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Hvala vam što ste tu i hvala na podršci. Danas vas darujemo s Budi Dobro poklon paketom za rascvjetanu 2022. godinu.

U poklon paketu se nalaze:

Najljepše se zahvaljujemo Antunu Hiršmanu i Hirsch studio na vizualnom rebrandingu Budi Dobro te Maji Alijagić i Studiu Printly za izradu i tisak najljepšeg planera za godinu pred nama.

budi dobro

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Budi Dobro poklon paket za rascvjetanu 2022. godinu?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profile @printly2love, @hirsch_studio i @indira.juratek
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

poklon paket

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do petka 31. prosinca 2021. do 12 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.