maja tomljanović

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Christmas bicycle ilustracija Maje Tomljanović

 

Deseti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja krije pravi božićni duh u ilustraciji.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s ilustracijom Christmas bicycle Maje Tomljanović.

adventsko darivanje

Ilustracija Christmas bicycle Maje Tomljanović

Maja Tomljanović je grafička dizajnerica i ilustratorica. Njene slike su tople, meke, dražesne, tope ti srce i osvajaju dušu.

Maja najviše voli crtati žene. Njene žene su vesele, vedre, one čitaju knjige, odmaraju se, kupaju se, vješaju odjeću… Majine žene su mi.
Voli Maja i otoke, karte, zelenilo i tipografiju. Vjerujemo da biste lako pronašli savršeni motiv baš za sebe. A mi smo pronašli savršen motiv za blagdane.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti predivnu božićnu ilustraciju A4 formata – Christmas bicycle.

maja tomljanović

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti ilustraciju Christmas bicycle Maje Tomljanović ?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @majatomljanovic Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do petka 11. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.