cidrani

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Cidrani poklon paket koji budi leptiriće u trbuhu

 

23. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja budi leptiriće u trbuhu.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Hrvatski startup Cidrani je moderna tvrtka okrenuta k održivom razvoju, spoju biološke tehnologije i prirode te izvrsnosti. Ekipa u Cidraniju se vodi idejom da su crijeva naš drugi mozak i zato stvaraju inovativne i visokokvalitetne fermentirane proizvode. Svakodnevno učie o mikrobioti, stanju flowa, tehnološkim napredcima i neuroznanosti kako bi te spoznaje utkali u svoj rad.

Njihova misija je prevesti jezik crijevne mikrobiote na jezik koji svi možemo razumjeti. To je pomisao koja ih pogoni i daje im strast da svakodnevno ustraju u posvećenosti inovacijama i prenošenju novih trendova.

cidrani

Održivost je utkana u svaku poru Cidrani poslovanja. Pomno biraju visokokvalitetne organske sastojke i sljubljuju ih prema kriterijima funkcionalnosti i organoleptičkih svojstava za jednostavno iskustvo uživanja u dobrobitima fermentacije.

cidrani

Danas netko od vas može osvojiti bogati Cidrani poklon paket koji budi leptiriće u trbuhu. U paketu se nalaze:

– Cidrani Sparkling Cranberry 750 ml, Bezalkoholna alternativa pjenušcu obogaćena matičnim sokom brusnice
– Niksen Nootropics Nighty Night 30 g, Niksen Nighty Night je dodatak prehrani koji sadrži nootropicse – optimalan spoj ekstrakata drevnih biljaka, vitamina, minerala i aminokiselina čija je formula bazirana na bilju koje se tradicionalno koristilo za smirenje i dubinski odmor kao preduvjet za otključavanje svog punog potencijala.
– 4 Kombuche: Powerful, Calm, Pure, Young
– Cidrani torba od reciklirane plastike

cidrani

cidrani

Više o proizvodima možete pročitati i saznati na službenoj Cidrani stranici cidrani.com 

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Cidrani poklon paket koji budi leptiriće u trbuhu?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @cidranicraft
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

cidrani

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do petka 24. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.