parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Moderna basna za sve uzraste Dječak, krtica, lisica i konj 

pozdrav mjesecu
Pozdrav Mjesecu – Chandra Namaskar
15. prosinca 2020.
umijeće jednostavnog življenja
Dobra knjiga: Umijeće jednostavnog življenja
16. prosinca 2020.

 

16.  prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja krije jednu od najljepših priča za male i velike. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas u suradnji s Nakladničkom kućom Planetopija darujemo s prekrasno ilustriranom modernom basnom za sve uzraste Dječak, krtica, lisica i konj.

adventsko darivanje

Moderna basna za sve uzraste Dječak, krtica, lisica i konj

Nestvarno lijepa i predivno poetična knjiga za sve uzraste Dječak, krtica, lisica i konj cijenjenog britanskog ilustratora Charleya Mackesya osvojila je čitatelje diljem svijeta, a kod nas je stigla u izdanju Planetopije.

Svojim tekstom i rapsodijom crnog tuša i pomno odabranih detalja u boji, ova jedinstvena knjiga nudi inspiraciju i nadu u nesigurnim vremenima.

Ovo je priča koja govori o prijateljstvu jednog znatiželjnog dječaka, jedne pohlepne krtice pune života, jedne lisice koju je život učinio opreznom i jednog mudrog, nježnog konja. Četvero prijatelja istražuje svijet. Postavlja si pitanja. Prolazi kroz oluje. Uče voljeti.

Razgovori između dječaka, krtice, lisice i konja nadahnuli su roditelje kao i bake i djedove, utješili djecu, podigli duh ljudima koji su usamljeni ili tuguju. Četvoro nezaboravnih likova riječima punim nade podsjećaju nas da nismo sami i hrabre da nastavimo živjeti punim plućima i kada postane teško.

Ovo je knjiga koja je već je postala svjetski fenomen, a na hrvatskom je možete čitati u prijevodu pisca Ede Popovića.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti ovu modernu basnu za sve uzraste.

dječak, krtica, lisica i konj

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti modernu basnu za sve uzraste “Dječak, krtica, lisica i konj”?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @planetopijahr Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

planetopija

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do četvrtka 17. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.