parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: foodONA vijenac za magični mjesec pred nama

BUDI DOBRO adventsko darivanje
30 studenoga, 2022
Mjesec Novog Svjetla na Budi Dobro
1 prosinca, 2022

 

Prvi prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi prekrasan blagdanski vijenac za magični mjesec pred nama. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su darove izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s prekrasnim blagdanskim vijencem brenda foodONA.

foodONA blagdanski vijenac

Tamara Ereiz iza Instagram profila i brenda foodONA je gradska djevojka koja se prije 10 godina preselila na selo i otkrila čari života u prirodi.

Vrt joj je postao svakodnevna inspiracija za proizvodnju domaćih proizvoda poput kruha, sireva, slastica, a od ljetos i jednog proizvoda koji je postao lokalni hit – sladoleda. Ono što ga razlikuje od ostalih sladoleda je med njihovih pčela koji daje potpuno drugačiju slatkoću od one koju možemo okusiti u komercijalnim sladoledima, a skoro sve namirnice koje koristi vuku porijeklo baš iz sela u kojem Tamara živi.

Sama kaže da nekada pomisli kako bi joj život bio jednostavniji kada bi odabrala jedan smjer kojim će koračati, ali kako je oduvijek voljela eksperimentirati i iskušavati granice kreativnosti, svemir je tu na njenoj strani i šalje prave stvari u pravo vrijeme.

Uživa u šetnjama prirodom gdje pronalazi inspiraciju i materijal za izradu vijenaca, a odnedavno se okušala u dekoraciji sale za svatove pa tko zna gdje će ju život odvesti. Ono što zna je da će to uvijek biti kreativnost, pokret i rad rukama.

S Tamarom otvaramo naše adventko darivanje, a nju možete posjetiti i na adventskom druženju u dvorištu kojeg zove #prekoputa gdje će zapravo i prezentirati većinu proizvoda koji su dio njene svakodnevice.

Danas netko od vas može osvojiti prekrasan vijenac za magičan mjesec pred nama.

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti foodONA blagdanski vijenac?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @foodona_ Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do petka 2. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima! Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.