adventsko darivanje

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Gesha – linija proizvoda za njegu lica

 

Drugi prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi liniju proizvoda za njegu lica – Gesha. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

adventsko darivanje

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s kompletnom linijom proizvoda za njegu lica hrvatskog brenda Gesha. 

Gesha – linija proizvoda za njegu lica

Gesha je inovativna kozmetička linija te jedina komercijalna prirodna kozmetika u Hrvatskoj i šire koja je vodenu fazu u potpunosti zamijenila s različitim načinima pripreme specijalitetne kave. Baš kako kava razbuđuje naš um, tako i kava u Gesha kozmetici razbuđuje našu kožu. Cijeli brend je dobio ime po cijenjenoj sorti kave koja se koristi za ovu kozmetiku – naziva gesha, a kava stiže direktno iz regije Tarazzu u Kostarici.

gesha

Iza brenda Gesha ponosno stoji Mirela Ilenić, jedna od najistaknutijih formulatorica za istraživanje i razvoj kozmetike u Hrvatskoj koja je u svom dva desetljeća dugom razdoblju rada s kozmetikom osmislila već brojne cijenjene formulacije. Na Geshu je posebno ponosna, stvarala ju je dugo i nastala je nakon što se i sama zaljubila u kavu. Uz Mirelu, važnu ulogu u Geshi ima i njen partner Marko Brajković, ljubitelj kave i jedan od najistaknutijih stručnjaka za speciality kave u Hrvatskoj. Godine druženja Mirele i Marka, slušanja o kavi i kozmetici, rezultirali su ovom mirisnom suradnjom i kozmetikom kojoj ćete teško odoljeti baš kao i dobroj šalici kave.

gesha kozmetika

U svim proizvodima kava gesha pripremljena na različite načine (V60, Cold Brew, Chemex) je glavni sastojak. U kavi postoji preko 35 aktivnih molekula: od glavnog – kofeina, snažnih antioksidanasa – polifenola, raznih kiselina. Svi oni na koži djeluju kao štit od slobodnih radikala koji oštećuju našu kožu. U Gesha kozmetici nema parabena, vazelina, parafina, propilenglikola, umjetnih boja, endokrinih disruptora i ostalih spornih sastojaka, a sve sirovine potrebne za proizvodnju nabavljaju se od visokorangiranih proizvođača.

Gesha dolazi i u prekrasnoj ambalaži, koja osim svojim divnim dizajnom, oduševljava i materijalima od kojih je napravljena. Sama kozmetika se nalazi u staklenim posudama, a sve skupa je zapakirano u artističku ambalažu od papira, čime se brend pridružuje i očuvanju okoliša. Staklo od kojeg je izrađena ambalaža naziva se Miron Glass. To je posebna vrsta duboko ljubičastog stakla koje propušta određene snopove sunčevog svijetla te time čuva sadržaj.

gesha darivanje

U Gesha liniji dostupno je pet proizvoda za njegu lica koji čine jednu zaokruženu cjelinu: Micellar Cleansing Water V60, Infused Harmony Serum, Miracle Molecula Face Cream, Espresso Eye Cream i Secret Bean 2in1 Mask&Peeling, a ovdje možete pročitati i našu recenziju. 

Danas netko od vas može osvojiti kompletnu liniju za njegu lica i uvjeriti se u to zašto je Gesha zbilja posebna.

gesha darivanje

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti kompletnu liniju za njegu lica hrvatskog brenda Gesha?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @geshacosmetics Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

gesha darivanje

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do petka 3. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Osnivačica i izvršna urednica holističkog & well-being portala Budi Dobro. Kolumnistica, theta healing terapeutkinja, majstorica i učiteljica reikija, vlasica brenda kristalnog nakita Zoe.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.