kick off

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: KICKOFF – program prehrane i vježbanja

 

Trinaesti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi plan i program prehrane i vježbanja KICKOFF.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

KICK OFF nije još jedan u nizu fitness izazova koji obećavaju čuda do ljeta, već program kojem je cilj razumijevanje prehrane, sastava hrane i važnosti svakog pokreta.

Riječ je o jedinstvenom jednomjesečnom planu i programu vježbanja i prehrane koji je kreiran od strane Marite Ukić (Fit treat), fitness trenerice i doktorandice na Kineziološkom fakultetu te kreativke i zaljubljenice u prirodnu i cjelovitu hranu, food blogerice Doris Valković (Foodoris).

Treninzi su usmjereni na razvoj mobilnosti, snage i izdražljivosti, a recepti i jelovnik su temeljeni na njima. Svi sastojci su biljnog porijekla te pregledani i odobreni od strane nutricionistkinje.

Cilj ovog programa je usvajanje održivih zdravih navika. Programom se želi potaknuti na vježbanje, brigu o tijelu i promišljanje o hrani koju unosimo u svoje tijelo.

kick off

 

KICK OFF sadrži:

– Preko 90 plant based recepata, odnosno svakodnevne prijedloge doručka, ručka, večere i međuobroka
– 18 različitih video treninga
– Pristup zatvorenoj grupi za podršku i odgovore na sva pitanja
– S obzirom na Vaš cilj (gubitak masne mase, održavanje težine ili dobitak težine) i Vaše mogućnosti, savjete kako bi plan u potpunosti prilagodili sebi
– Interaktivni PDF dokument koji ostaje u Vašem trajnom vlasništvu

kick off

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti program prehrane i vježbanja KickOff?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profile @foodoris_ i @fittreat.studio
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

kick off

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do utorka 14. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.