BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: (Lj)eko 2U1 ruksak

 

Petnaeasti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi prirodu u najljepšem ruhu. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su darove izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete do Božića moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s Lj(eko) 2U1 ruksakom od pinatexa i eko printa.

(Lj)eko 2U1 unikatni ruksak od Pinatexa & eko printanog pamuka

Andrea Anić Dokmanović za sebe kaže da je kreativka u svijetu biljaka koja koristi ljekovito bilje na razne načine. Živi u prirodi okružena ljekovitim biljkama koje joj stalno pomažu, bilo kroz preparate koje od njih izrađuje ili samo šetnjom kroz šumu. Sretna jer živi u tom prirodnom luksuzu, želi svoje oduševljenje i svoju prirodu prenijeti drugima kroz razne predmete i prirodne proizvode koje stvara.

Priroda ju je uzela za svog šegrta te zajedno od njezinih blagodati stvaraju prirodne proizvode. Ljekovito bilje koristi za čajeve, tinkture, macerate, kreme, balzame, sapune koje izrađuje hladnim postupkom, eko print i prirodno bojadisanje na prirodnim tkaninama. Od tih tkanina potom izrađuje svoje tekstilne (Lj)eko proizvode: torbe, haljine, pregače, tunike, biljne postere…Surađuje i s drugim kreativcima te na taj način prenosi svoju prirodu svima kojima je baš potrebna, kroz predmete koji uvijek podsjećaju na to da odemo u šetnju prirodom i napunimo se njezinom snagom.

Danas vas darujemo s unikatnim (Lj)eko 2U1 ruksakom u kombinaciji Pinatexa i eko printanog starinskog pamuka. Svaka strana ruksaka je drugačija zbog eko printa i različite boje Pinatexa.

Pinatex je ekološka alternativa umjetnoj koži koja se dobiva od lista ananasa. Na ovom ruksaku dolazi u kombinaciji s eko printom listova hrasta i kupine – vrlo moćnih biljaka čija je snaga zauvijek utisnuta u tkaninu, a ti ju nosiš uvijek sa sobom.

Ruksak je podstavljen s pamučno svilenom tkaninom koja više nije imala svoju svrhu, iznutra je jedan džep, a ima i malu odvojivu torbicu za sitne stvari s eko printom lista kupine. Ima dvije ručke učvršćene zakovicama pa se može nositi i kao torba. Špaga je pamučna.

Dimenzije ruksaka su 43x43cm.

Svaki (Lj)eko ruksak je neponovljiv jer su odabrani listovi ostavili svoj jedinstveni i neponovljivi otisak na tkanini. Ruksak je izrađen na ekološki način, od odbačenog pamuka koji je zatim eko printan ljekovitim biljkama Andreinim rukama i 20 godišnjim umijećem.

Svaki eko print iz (Lj)eko studij nastao je u čistoj prirodi Gorskoga kotara gdje su ubrane i biljke. Kad nosiš ovaj ruksak nosiš prirodu uvijek sa sobom i obvezuješ se sjetiti zagrliti barem jedno drvo u bližoj budućnosti.

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti (Lj)eko 2U1 ruksak?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @andreaanicdokmanovic Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do petka 16. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.