parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Lulu Art vijenac od cvijeća

odgađanje
ZEN tarot – Odgađanje
4 prosinca, 2022
Brusketi s domaćim namazom od bundeve
4 prosinca, 2022

 

Četvrti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi cvjetnu čaroliju u vaš dom. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su darove izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete do Božića moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s prekrasnim vijencem od cvijeća kojeg je izradila kreativka Matija Hiršman.

Lulu Art vijenac od cvijeća za magični mjesec pred nama

Matija Hiršman je kreativka koja se nalazi iza inspirativnog profila Lulu Art, gdje redovito sa svojom zajednicom dijeli ideje kako na najljepši način prirodu unijeti u svoj dom. Matija živi u Požegi u kućici na brdašcu okružena šumama i prirodom. Dom dijeli sa suprugom Antunom, kćerkom Lili i macama koje su pronašle spas u njihovom domu. Sama kaže da je njenih top 5 stvari koje ju najviše vesele cvijeće, priroda, (životinje) mace, djeca, pozitivni ljudi.

Matija je već nekoliko puta s nama podijelila ideje kako dekorirati dom za vrijeme Uskrsa i Božića, a danas u suradnji s Budi Dobro daruje nekoga od vas s ovim prekrasnim vijencem.

Prilikom dekoriranja i izrade svojih cvjetnih dekoracija Matija koristi sve prirodno, zeleno, raskošno, razigrano i veselo. Baš je takav i ovaj predivni vijenac izrađen od rapsodije suhog cvijeća, češera, lovora… Iako je vijenac namijenjen za magične blagdanske dane, zbog njegove raskoši i kombinacije prirodnih materijala, kada se i osuši zadržat će svoj oblik i ljepotu pa ga možete koristiti i puno dulje. S njime možete ukrasiti svoja vrata i razveseliti ulaz u svoj dom, ali možete ga s lakoćom postaviti i na zid kojem će donijeti posebnu čar i toplinu.

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Lulu Art vijenac od cvijeća?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @luluartflower Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do ponedjeljka 5. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima! Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.