lykke

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Lykke Royal Charm mirisni medaljon

 

Deseti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi mirisni medaljon s tvojom esencijom, osobnošću i stilom. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Lykke personalizirani mirisni medaljon je nakit od kirurškog čelika s 18 karatnom pozlatom koji dolazi u kompletu s dva eterična ulja po vašem izboru i posebno kreiranim spužvicama različitih boja. Na spužvicu možete nanijeti eterično ulje ili omiljeni parfem i uživati u njegovom mirisu danima.

Otkrijte čari personaliziranog mirisnog nakita koji će gravurom na poleđini medaljona nositi esenciju vas, vaše osobnosti i vašega stila.

Lykke komplet uključuje:
– ogrlicu s mirisnim medaljonom
– 10 (deset) raznobojnih spužvica za mirisni medaljon
– 2 (dva) eterična ulja po izboru
– personalizaciju tj. gravuru na poleđini medaljona po vašem izboru

lykke mirisni medaljon

Danas netko od vas može osvojiti mirisni medaljon Royal Charm: 

Tradicionalna dubrovačka rozeta tj. prozor u obliku djeteline s četiri lista, poznat još i po nazivu ružin cvijet, motiv je koji krasi ovaj medaljon.

Dodatni šarm i dozu otmjenosti mirisnom medaljonu daju i sitni detalji na motivu, inspirirani dubrovačkim peružinama i stoljetnom tradicijom.

Royal Charm mirisni medaljon simbol je svjetlosti, a inspiriran je raskošnom tradicijom bogate povijesti grada Dubrovnika.

Dobtinica može izabrati pozlatu i gravuru koju želi.

lykke mirisni medaljon

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti mirisni medaljon brenda Lykke?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @lykke.hr
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

lykke

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do subote 11. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Osnivačica i izvršna urednica holističkog & well-being portala Budi Dobro. Kolumnistica, theta healing terapeutkinja, majstorica i učiteljica reikija, vlasica brenda kristalnog nakita Zoe.

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.