BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Magic Box – čarobna kutija koja će vam obasjati dušu

podvodni muzej
Dobre vijesti: Zaronite s nama u podvodni muzej Musan na Cipru
13. prosinca 2021.
mentalni poremećaji
Krajnje je vrijeme za buđenje: Mentalni poremećaji rastu preko 25 %
14. prosinca 2021.

 

14. prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi čarobnu kutiju koja će vam obasjati dušu.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

MAGIC BOX autorice Anite Radić sadrži knjižicu, booklet DREAM, fotografije s porukom printane na finom vanilija 200 gsm papiru, dvije Anitine ilustracije, od kojih je izrađen i “bookmark” za čitanje te malu poruku na recikliranom papiru.

Booklet DREAM započinje s crticom “BECAUSE EVERY PICTURE TELLS A STORY”, a upravo je to bila misao koja se Aniti cijelo vrijeme provlačila i u kojoj je tražila simboliku. Sama kaže da nije da samo svaka fotografija priča priču, već svi mi pričamo svoje priče koje su samo naše, a opet se svi pronalazimo u njima. Tako se svi mogu pronaći u dijelovima koji su naglašeni u bookletu (DREAM, FOCUS, PATIENCE, BLOOM, LOVE).

magicbox

ZA KOGA JE OVA MAGIČNA KUTIJA?

Magična kutija je jednostavno za svakoga. Za sve one koji žele dan započeti s lijepim pozitivnim porukama, za sve one koji pokleknu pred svim izazovima i za sve one da nikada ne zaborave da budu ono što jesu, a ne ono što ne mogu i nikada neće biti.

Kutija može biti poseban poklon dragoj osobi, fotografije mogu poslužiti kao vizualizacija za nekakav moodboard, a svaka fotografija unutar kutije se može izraditi kao poster. Mogućnosti su velike.

I ono najbitnije, nijedan osjećaj nije stalan, sve prolazi i sve se mijenja, ali zato je ova kutijica tu da svakoga podsjeti da prigrli sve što dolazi i sve što prolazi. Zato,… USUDI SE. KRENI. PUTUJ. PRIHVATI. VOLI. CVJETAJ.

magic box

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Magic Box?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti Instagram profil @budi_dobro 
2. Pratiti Instagram profil @simpli_tellastory
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

magic box

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do srijede 15. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.