BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Brend photosession s fotografkinjom Marinom Ćosić

permakultura
BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Paket permakulturnog sjemena
24 prosinca, 2020
petra sever
Petra Sever: Brendovi koji dokazuju da luksuz i održivost u make-upu itekako idu zajedno
26 prosinca, 2020

 

Posljednji prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi profesionalni photo session.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas u suradnji s fotografkinjom Marinom Ćosić darujemo s kompletom od 80 brend fotografija.

adventsko darivanje

Brend photosession s fotografkinjom Marinom Ćosić

Za kraj našeg adventskog darivanja pripremili smo nešto posebno. Znate li da fotografijom možete ispričati priču? Vlastitu priču koju želite da svijet čuje?

Marina Ćosić, fotografkinja i slikarica, to radi za vas kroz brend fotografiju.

Današnji dar je za sve one koji su dali srce i dušu u svoju ideju, viziju i posao, a sada ga žele podići na viši nivo. Marina će kroz seriju od čak 80 fotografija portreta, lifestyla i proizvoda – na najljepši vizualni način, ispričati vašu priču i otvoriti vam vrata jednog sasvim novog svijeta.

Za dar se možete natjecati svi, iako je prvenstveno namijenjen malim poduzetnicima, umjetnicima, teacherima, healerima, vizionarima… Ovoga puta izbor pobjednika neće biti random, već ćemo ga izabrati mi, a ovisno o tome koja je vaša želja da dobijete ovaj dar. Stoga ako mislite da je brend fotografija baš ono što vam treba, napišite zašto je ovo savršen dar za vas.

brend fotografija

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti brend photosession s fotografkinjom Marinom Ćosić?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @marina.cosic.studio Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju i napišite zašto je ovo savršen dar za vas.

brend fotografija

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do subote 26. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.