BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Marinski Heartmades kuglica za bor

avantura
ZEN tarot – Avantura
6 prosinca, 2022
DIY: Prirodni stolnjak bojan metodom Bundle dyeing
6 prosinca, 2022

 

Šesti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi najljepšu i najsneniju kuglicu za bor koju možete zamisliti.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su darove izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete do Božića moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s ručno rađenom kuglicom za bor brenda Marinski Heartmades.

Sanjiva kuglica za bor brenda Marinski Heartmades

Marina Marinski, dizajnerica iza omiljenog hrvatskog brenda keramike Marinski Heartmades, odavno nas je očarala svojom magijom. Od preslatkih ptičica, preko sanjivih kuglica za bor, šalica, zdjelica, nakita – zaljubljeni smo u sve.

Ljupki i bajkoviti Marinski Heartmades likovi zaogrnuli su nježno i sneno ruho, koje nas poput čarolije odvodi u neki drugi svijet – svijet gdje je sve mirno, čarobno i neodoljivo. Samo i pogled na ovu keramiku budi želju da jutro započnemo sa šalicom kave ili čaja u društvu ovih prekrasnih stvarčica.

Svaki komad Marinski Heartmades keramike je od početka do kraja izrađen u njenom studiju u Jurdanima pored Rijeke. Priroda je Marini bez sumnje najiskrenija i najveća inspiracija pa ne čudi da su glavni akteri Marininog stvaralaštva bića biljnog i životinjskog svijeta.

Proizvodni proces uvijek počinje s maštom, a nastavlja se u vještoj igri ruku i gline. Pri izradi se koriste tradicionalne tehnike i verificirani materijali, a velika pažnja posvećena je detaljima, kako samih proizvoda tako i ambalaže u kojoj dolaze u tvoj dom. Proizvodi su namijenjeni svim uzrastima, od 0 do beskonačno.

Sa svojim pastelnim bojama i porculanskom finoćom izrade Marinski Heartmades keramika je potpuni zen i onaj budi dobro osjećaj.

Danas netko do vas može osvojiti sanjivu bijelu kuglicu za bor i donesti čaroliju u svoj dom.

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Marinski Heartmades kuglicu za bor?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @marinskiheartmades Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do srijede 7. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.