mary may

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Album Mary May na dvostrukom vinilu

 

Otvorili smo i četvrti prozorčić našeg Budi dobro adventskog kalendara i pronašli pregršt dobre glazbe. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s albumom kantautorice Mary May i to na dvostrukom vinilu.

adventsko darivanje

Album kantautorice Mary May na dvostrukom vinilu

Postoje neke stvari u životu na koje ne možemo uprijeti prstom, a ipak nas duboko dotaknu. Glazba je jedna od njih. Glazba je oduvijek povezivala ljude, ona je iskra koja nas kroz tisućljeća pokreće.

Kantautorica Mary May nam je svojim dolaskom na glazbenu scenu pokazala da pjevanjem može „upaliti“ mnoga srca i duše i osvojila nas već na prvo slušanje.

Ova hrvatska glazbenica predivnog baršunastog glasa koji te prenese „negdje drugdje“, pokazala je već prvim singlom, a kasnije i opravdala hvaljenim albumom prvijencom, da na nju treba svakodnevno pokazivati.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti proširenu live verziju hvaljenog prvijenca Mary May “Things You Can`t Put Your Finger On”, ali ovaj put snimljenog iz jednog pokušaja prenoseći energiju benda direktno u audio zapis. Album dolazi u obliku dvostruke vinil ploče i sigurni smo da će vam uljepšati blagdansko doba.

mary may vinil

Foto: burbon_i_borovnice

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti album Mary May na dvostrukom vinilu?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @mary_may_yay Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

mary may vinil

Foto: burbon_i_borovnice

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do subote 5. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik,

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.