parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Ekskluzivan Melli Aromatica paket

strijelci
Kakvi su Strijelci stvarno – što vole, a što ne vole
13. prosinca 2022.
BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Planetopija daruje knjigu & slikovnicu
14. prosinca 2022.

 

Trinaeasti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi ekskluzivan Melli Aromatica paket. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su darove izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete do Božića moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s ekskluzivnim paketom brenda Melli Aromatica.

Melli Aromatica ekskluzivan paket

Za Melli Aromaticu ste vjerojatno već čuli – dvije Samoborke, mama i kćer s inovativnom Eko linijom za rublje!

Eko liniju čine deterdžent i omekšivač na bazi prirodnih sapuna i ulja koji su nježni prema koži i okolišu.

Ideja je došla prilikom Ivanine trudnoće i želje da u svom kućanstvu ima isključivo proizvode sigurne za novorođenu bebu. Uposlila je mamu Vesnu, aromaterapeutkinju, kako bi zajedno kreirale učinkoviti duo kojim neće kompromitirati nježnu kožu bebe, već samo mrlje.

Rezultat su deterdžent i prvi hrvatski omekšivač koji su u potpunosti biorazgradivi i sigurni za okoliš. Baza deterdženta su sapuni kokosa i masline, inspirirani proizvodima koje su nekad koristile naše bake. Linija je 100 % veganska, a umjesto tradicionalno korištene životinjske masti u omekšivačima, Vesna ih je zamijenila prirodnim uljima masline i kokosa. Eko linija ima i karakterističan miris pamuka koji je blag, ali ostavlja onaj miris svježe opranog rublja koji ispuni prostoriju.

Bez umjetnih parfema, mikroplastike i sulfata linija je kreirana s namjerom da ju koriste i oni s najosjetljivijom kožom.

Iako je Eko linija plasirala Melli obiteljski duo na police Spara, Vesna i Ivana već godinama grade svoj brend. Krenule su prije 8 godina s prirodnom kozmetikom koju Vesna i danas ručno proizvodi u malim serijama s naglaskom na prirodnim, kvalitetnim sastojcima.

Cure iz Melli Aromaticae možete uvijek pronaći u njihovom Spa shopu u centru Samobora ili posjetiti ih na web shopu melliaromatica.com.

U suradnji s portalom Budi dobro Melli daruje ekskluzivan paket proizvoda ovog adventa: Eko omekšivač i deterdžent i čak dva nova proizvoda iz eko linije – sojina svijeća s mirisom pamuka te osvježivač rublja, tekstila i prostora s mirisom pamuka. Jučer predstavljen osvježivač ima jedinstveni formulu koja pruža dodatni elegantni miris pamuka i može se koristiti na odjeći, tepisima, zavjesama pa čak i automobilskim sjedalima. Jedna bočica osvježivača dovoljna je za više od 1000 uporaba, dok ćete u nježnom puderastom mirisu sojine svijeće moći bezbrižno uživati u toplini svoga doma.

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti ekskluzivan Melli Aromatica paket?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @melli.aromatica Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do srijede 14. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.