bijeli glog

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Mirisna svijeća CIMET brenda Bijeli glog

 

Sedmi prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja krije najljepši blagdanski miris i najsjajnije blagdansko svjetlo. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Ručno rađena vegan & cruelty-free svijeća brenda Bijeli Glog

Znamo da svijeće stvaraju opuštajuću i potpunu hygge atmosferu u svakoj prostoriji dajući pritom blag i mekan izvor svijetla. Taj isti mekani blago-žuti izvor svijetla čije se sjene igraju na zidovima našeg dnevnog boravka ili spavaće sobe nisu jedini umirujući i opuštajući učinci svijeće, njen učinak također leži u snazi našeg osjeta mirisa i činjenici da mirise povezujemo s osjećajima. Koliko puta ste osjetili miris nečega što vas je ili vratilo u djetinjstvo ili možda pak podsjetilo na neki događaj za koji vežete lijepe uspomene.

bijeli glog

Danas netko od vas ima priliku osvojiti ručno rađenu vegan i cruelty-free svijeću hrvatskog brenda Bijeli Glog. Svijeća CIMET je izrađena od sojinog voska i eteričnog ulja cimeta te će prizvati neodoljivi miris blagdana u dom.

bijeli glog

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Bijeli Glog CIMET mirisnu svijeću?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @bijeli.glog Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Ako želite možete podijeliti u storyu.

bijeli glog

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do srijede 7. prosinca 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.