BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Moja kutijica moći

 

Sedmi prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi pravu malu kutijicu moći.

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su darove izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete do Božića moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s Mojom kutijicom moći – afirmacijskim karticama za djecu.

Moja kutijica moći brenda PINA

Moja kutijica moći sadrži 30 afirmacijskih kartica i 4 kartice s mindfulness vježbama.

Ove kartice služe djeci i roditeljima u njegovanju ljubavi prema sebi i dubljem razumijevanju svojih osjećaja. Roditelji koji s djecom vole uživati u trenutcima potpune prisutnosti ove kartice mogu koristiti za razgovore pune ljubavi, ohrabrenja, poticanja vjere u sebe i stvaranja lijepih uspomena.

No, one će služiti djetetu i za samostalno razmišljanje o sebi, svojim vrlinama, postignućima i snovima. Zajedničko korištenje kartica potiče maštu, kvalitetnu komunikaciju i međusobno razumijevanje. Ljubav, toplina, povezanost i međusobno razumijevanje bit će glavni sastojci vašeg druženja uz Moju kutijicu moći.

Ne zaboravimo da je najbolje što možemo učiniti za naše dijete naučiti ga da vjeruje u sebe, da radi ono što voli i da slijedi svoj jedinstveni put. Korištenjem afirmacijskih kartica na ovom putu od malih nogu usađujemo u dijete osjećaj ljubavi, sigurnosti, razvijanje kognitivnih puteva koji vode k životnom stavu da možemo utjecati na svoj život i da možemo uvijek vjerovati u sebe i sami sebe podržati.

Kako su kartice u Mojoj kutijici moći namijenjene mlađoj djeci, one su svojim oblikom, veličinom i dizajnom u potpunosti prilagođene malim dječjim rukama i učenju prvog čitanja. Međutim, neka vas „proizvod za djecu“ ne zavara. U svima nama čuči naše unutrašnje dijete koje toliko često treba potporu, podršku, ljubav, iscjeljenje i vjeru. Nikada niste prestari za Moju kutijicu moći. Otisnite se na ovo putovanje sa svojom djecom kroz vaše vlastite svemire i znajte da je na tom putu toliko lijepoga i snažnog, a ono najvažnije je da se posvuda krije vaša moć. Otkrijte ju zajedno sa svojim djetetom i postanite super heroji svojih života.

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Moju kutijicu moći?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @osnazivanje.djece Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do četvrtka 8. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.