parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Natalna karta by astrolog Uranovo Dijete

zoe narukvica
BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Zoe SoulMade kristalna narukvica
prosinac 8, 2020
oktobarsko dijete
Dobra knjiga: Oktobarsko dijete
prosinac 9, 2020

 

Iza davetog prozorčića Budi Dobro adventskog darivanja nalazi se putokaz za život. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s Natalnom kartom koju za vas tumači jedan od najboljih astrologa našeg podneblja – Uranovo Dijete.

adventsko darivanje

Natalna karta by astrolog Uranovo Dijete

Znate li da svi dolazimo s posebnom kartom za kretanje po ovom svijetu? Ona se zove natalna karta ili natalni horoskop. Nastaje u trenutku našega rođenja i čini jedinstveni kozmički otisak. Natalna karta je sijaset svjesnih i podsvjesnih potreba čovjeka koje se manifestiraju kroz razne slike planetarnih pozicija u znakovima i kućama, kao i njihove međusobne aspekte/odnose.

Analizirajući natalnu kartu, astrolog prije svega za zadatak ima odrediti karakter osobe pa nadalje utvrditi, detektirati i deducirati put ili puteve koji su najoptimalniji za osobu čija se karta analizira. Mogli bismo reći da je natalna karta ili osobni horoskop ‘google map’ našeg života. Najčešće postoji više cesta, magistrala, puteva, staza i stazica koje vode do krajnjeg cilja, no nekada je put prihvaćanje činjenice da nema više cesta, već je samo jedna ili eventualno dvije. U svakom slučaju svatko od nas bira put.

Natalna karta je i genetsko nasljeđe koje nam služi da iskoristimo njezin maksimum. Ona je nešto što nas određuje, što nam pomaže da bolje spoznamo i razumijemo sebe. Ona je tu da nam ukaže i što su to naši darovi i talenti koje trebamo podržavati, kao i što je ono što treba otpustiti.

Kako biste dokučili skrivene puteve i stazice svoga života i izdigli se iz nesvjesnog kretanja kroz labirint zvan život, danas vas darujemo s natalnom kartom koju za vas tumači jedan od najboljih astrologa našeg podneblja – Uranovo dijete.

natalna karta

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Natalnu kartu by astrolog Uranovo Dijete?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @astrolog_uranovo_dijete  Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

natalna karta

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do četvrtak 10. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.