BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Natalna karta koju tumači astrologinja Julijana Oremović

tarot
ZEN tarot – Otpuštanje
3 prosinca, 2022
Tamom do svjetla – Ritual za kraj godine
3 prosinca, 2022

 

Treći prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja donosi kartu kojom možete otkriti svoj životni put. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su darove izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete do Božića moći pronaći predivne darove hrvatskih brendova ili brendova koji su u svom poslovanju okrenuti holističkom životu na načelima slow fashiona, održivosti, organskog uzgoja i sličnih vrijednosti.

Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s tumačenjem natalne karte od strane astrologinje Julijane Oremović čije tekstove imate priliku čitati i na Budi Dobro.

Natalna karta koju tumači astrologinja Julijana Oremović

Poznata astrologinja Julijana Oremović astrologijom se bavi skoro 3 desetljeća. Za sebe kaže da voli ljude i život. Smatra da smo na ovaj svijet došli s nekim razlogom, s misijom koju otkrivamo i ostvarujemo. Posvećena je osobnom razvoju, a svaki novi dan je prilika za učenje i rast.

Motivira ju dinamika međuljudskih, osobito partnerskih odnosa, ljudska psiha te sve ono što nas pokreće na određene odluke. Razvijena intuicija pomaže joj da osjeti i predosjeti.

Astrologija je bila njen prvi alat samopomoći i početak putovanja prema upoznavanju same sebe. Živi svoju misiju kroz rad s ljudima i radi ono što volim. Trenutno se educira za trenera osobnog razvoja po metodi All level healing, a uskoro započinje i edukaciju za sistemskog konstelatora.

Danas netko od vas može osvojiti tumačenje svoje natalne karte te otkriti sve o sebi. Što je potrebno korigirati, koje su vaše slabe točke, što trebate promijeniti kako biste riješili svoje probleme? Julijana obrađuje i astrološki analizira sva područja života, od ljubavi, posla, zdravlja, obitelji i novca.

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti tumačenje natalne karte?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @julijana_o Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
5. Podijeliti u storyu

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do nedjelje 4. prosinca 2022. do 9 h, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi tek morate otkriti. Stay tuned!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje. 

 

Foto: PR, Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.