neha neha

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Neha Neha traperice i zaštitna maskica

 

Iza sedmog prozorčića Budi Dobro adventskog darivanja nalaze se najcool traperice – Neha Neha. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s ručno oslikanim trapericama brenda Neha Neha i zaštitnom maskicom.

adventsko darivanje

Neha Neha ručno oslikane traperice i zaštitna maskica

Neha Neha je održivi modni brend temeljen na recikliranju odjeće. Svaki komad je unikatan i ručno oslikan. Iza brenda se krije dizajnerica i umjetnica Nela Kliček koja kaže da je brend temeljen na recikliranju vintage trapera, ali i ponekog drugog materijala.

Na Neha Neha odjevnim predmetima uglavnom se pojavljuju duhovni i spiritualni motivi što ih čini savršenim odjevnim komadom za sve budi dobro dame. Na Neha Neha odjeći čest motiv su Sunce i Mjesec ili životinje poput zmija.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti savršene traperice s motivom zmije i zvijezda te zasjati u novoj godini pred nama. Uz traperice dolazi i zaštitna maska, koja će upotpuniti ovaj look, a sigurni smo da će vam i koristiti.

neha neha

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Neha Neha traperice i zaštitnu maskicu?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @nehanehaclothing Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

neha neha

neha neha

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do utorka 8. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.