parallax background

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Notes Dream Big brenda Nisha

aklea neon
Osječka vila ritma Aklea Neon je predvodnica nekog novog plemena
10. prosinca 2020.
mindfulness
Kako nam mindfulness pomaže u procesuiranju emocija
11. prosinca 2020.

 

Jedanaesti prozorčić Budi Dobro adventskog darivanja krije mjesto u koje možete zapisati sve svoje snove. 

Ovo darivanje je po mnogočemu posebno, ali ono što mu daje posebnu čar su hrvatski kreativci, koji su sve ove poklone izradili svojim rukama, idejama, svojim srcem i dušom. Mali poslovi su onaj titraj srca u našem susjedstvu, stup lokalne ekonomije i duša mjesta u kojem nastaju. Kada podržavate male proizvođače, podržavate nečiju ideju, san i viziju.

Mi to znamo i želimo dati vjetar u leđa svima koji vjeruju da je moguće živjeti ono što voliš, da je moguće kroz život putovati na krilima vlastitih talenata i ostvarene kreacije.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete u sljedećih 25 dana moći pronaći predivne darove hrvatskih kreativaca. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i otvorenog srca te možda baš vi osvojite neki od njih!

Danas vas darujemo s notesom Dream Big hrvatskog brenda Nisha. 

adventsko darivanje

Notes Dream Big brenda Nisha napravljen od recikliranog papira

Iako su nam kompjuteri i mobiteli civilizacijski postali mjesto u koje ćemo zapisati baš sve što nam se događa i što radimo, nema te tehnologije koja može zamijeniti dobri stari papir.

Je li to poslovni notes ili notes u koji ćete bilježiti svoje misli, spoznaje, ideje i snove, nije toliko važno. Ono što je važno je taj osjećaj da je to tvoj notes. A koliko volje i radosti imate za zapisati vlastite mudrolije ako je taj notes još i predivan, posebno dizajniran za vas, s motivirajućim i inspirativnim porukama?

Ako ste u potrazi za čarobnim notesom mi smo pronašli čistu magiju u notesima Nisha. Hrvatski brend Nisha nudi posebno dizajnirane notese koji su izrađeni od recikliranog papira i kartona, na što su u Nishi posebno ponosni, jer njihovi notesi osim što odišu dozom elegancije i profinjenosti, uz to su još kroz koncept recikliranja i ponovne uporabe vođeni i vizijom zaštite okoliša.

Kako biste sve ideje, snove i želje za nadolazeću godinu mogli zapisati na jedno prelijepo mjesto, danas vas darujemo s notesom Dream Big brenda Nisha.

nisha notes

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti notes Dream Big brenda Nisha?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @nishacompany Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do subote 12. prosinca 2020. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Foto: Unsplash, Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.